Fratele bărbatului de 46 de ani ucis în Crângași face primele declarații! Cum a aflat familia sa că a murit?! Este strigător la cer: „Mi-a trimis o postare că este mort”

Actualitate

Fratele bărbatului de 46 de ani ucis în Crângași face primele declarații! Cum a aflat familia sa că a murit?! Este strigător la cer: „Mi-a trimis o postare că este mort”

Familia bărbatului din Crângași a aflat de moartea acestuia prin intermediul unui vecin.

Ies la iveală noi detalii în cazul bărbatului de 46 de ani care a fost ucis în Crângași, seara trecută, de doi tineri de 16 și 20 de ani. Aceștia l-au bătut cu bestialitate până când bărbatul nu s-a mai ridicat de pe asfalt. Familia sa a aflat de la un vecin că s-a stins din viață. Fratele bărbatului a făcut dezvăluiri despre întreg cazul. 

Fratele bărbatului din Crângași face declarații cutremurătoare

O crimă înfiorătoare a avut loc seara trecută în Crângași, unde un bărbat de 46 de ani a fost atacat de doi tineri de 16 și 20 de ani, care l-au bătut până când acesta n-a mai mișcat.

Totul ar fi pornit de la faptul că fiica vitregă a victimei se afla într-un conflict cu iubitele celor doi agresori.

Familia lui a aflat de la un vecin că a murit, potrivit spuselor fratelui acestuia, care a fost invitat în cadrul unei emisiuni televizate, unde a făcut mai multe declarații despre ce s-a întâmplat. Bărbatul a povestit că și-a sunat fratele de două ori și nu i-a răspuns, însă nu s-a gândit niciun moment la ce se întâmpla cu bărbatul.

Citește și: Detalii șocante despre presupușii criminali din Crângași, care l-au ucis pe bărbatul de 46 de ani. Victima ar fi încercat să sară în apărarea unei adolescente, dar nu a mai avut nicio șansă în fața tinerilor de 16 și 20 de ani: "Se cunoştea cu băieţii, de

„Pe la 20.30-21.00 i-am dat două apeluri și m-am gândit că nu răspunde pentru că are treabă și nu l-am mai sunat.

Are o fată cu prima lui soție, care stă chiar acolo în Crângași și mi-a trimis o postare pe care i-ar fi trimis-o un vecin cum că tatăl tău este mort chiar aici la intersecție la parc la Crângași. Mi-a trimis mie postarea cum era el jos și îl resuscita și imediat cum am auzit am plecat. La 20.45 am primit postarea de la fata lui”, a declarat Marian, fratele bărbatului ucis, la Acces Direct.

Marian s-a dus imediat la locul tragediei

La scurt timp după ce a aflat că fratele său a fost bătut cu bestialitate, Marian s-a dus imediat în Crângași, acolo unde s-a întâmplat totul. Acesta a dezvăluit că nu a fost lăsat să se apropie, însă a văzut foarte clar momentul când fratele său a fost acoperit și a știut că este mort.

Citeste si: Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”- kfetele.ro

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „S-a născut luptător” Cum se simte fiul lui Christian Sabbagh după ce a fost operat la Viena- radioimpuls.ro

Citește și: Patronul Fermei Dacilor a spus totul, după ce și-a înmormântat fiul: „E spovedania publică pe care nu mă așteptăm să o fac vreodată”. Cornel Dinicu susține că pensiunea nu avea cum să ia foc așa ușor: „Trebuie să aflu cine mi-a ucis familia”

„Nu m-a băgat nimeni în seamă. Jandarmeria mi-a spus să stau la distanță, doar că am văzut în salvare că erau mulți doctori și deja am văzut că i-a tras pe el chestia aia de aluminiu și mi-am dat seama că deja este mort”, a mai spus bărbatul.