Fratele Biancăi de la Puterea Dragostei, prima reacție după ce au apărut imagini cu ea făcând videochat!

Fratele Biancăi de la Puterea Dragostei i-a luat și el apărarea concurentei, după apariția imaginilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Vestea că Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat i-a uimit pe fanii emisiunii și pe susținătorii concurentei. Cu toate că a fost criticată de multe persoane pe rețelele de socializare, tânăra îi are încă alături pe cei dragi. După ce Livian a publicat pe pagina lui de YouTube un vlog în care a spus că îi va fi alături Biancăi, și fratele ei a făcut același lucru.

„O să îi țin partea soră-mii mereu și oricine îmi jignește familia să nu se aștepte la respect din partea mea. Orice frate sau copil ar face asta”, a scris Cristian, fratele Biancăi de la Puterea Dragostei, după apariția imaginilor compromițătoare.

fara descriere

Livian, primele explicații despre Bianca de la Puterea Dragostei

După aproape două zile de tăcere, Livian a publicat primul video în care vorbește despre scandalul în care este implicată Bianca de la Puterea Dragostei. Recent s-a aflat că bruneta a făcut videochat și a fost protagonista unor filme pentru adulți care au devenit virale printre telespectatorii emisiunii.

„Prieteni, susținători, admiratori, fanatici, vă pup și vă mulțumesc că sunteți alături de mine și nu numai de mine, în momentele astea cruciale, ci foarte mare parte alături de Bianca. Subiectul acestui clip este reacția mea asupra celor apărute pe internet. Vreau să vă spun să nu porniți pe ideea că „vii și tu să o scoți pe Bianca” sau „vii și tu să o bagi pe Bianca și să te scoți pe tine”. Eu vorbesc cât se poate de neutru, cât se poate de imparțial, ca și cum aș fi un simplu urmăritor, cu toate că simt ce simt pentru Bianca și mi-a dovedit ce mi-a dovedit în lunile astea.

fara descriere

Acum trebuie să vă spun ce am simțit eu când am văzut toate astea. Eu cu Bianca ne-am despărțit de două săptămâni. Ne-am despărțit pentru că aveam noi discuțiile noastre, în fine. În astea două săptămâni îmi erau greu să stau departe de ea, ei îi era greu să stea departe de mine, ea dorindu-și să mă recucerească, și nu numai ea, că și eu mi-am dorit, dar știam că ceva nu merge. Aproape a reușit, o să vedeți în emisiune, au fost niște clipe extraordinar de frumoase.

Ciește continuarea AICI.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate