Fratele Danielei Silivas a luptat in Legiunea Straina!

Gigi Silivas (43 de ani), fratele fostei mari gimnaste Daniela Silivas (40 de ani), a avut parte de o viata mult mai tumultoasa decat cea a surorii sale. Vreme de cativa ani, acesta a luptat in Legiunea Straina!

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca, Matei Vaihan

fara descriereOriginar din Deva si nascut pe 30 decembrie 1969, Gigi Silivas n-a pierdut contactul cu sora sa, stabilita de o buna bucata de timp in Statele Unite, la Atlanta. Cand le permite programul, acestia se viziteaza si pastreaza o legatura stransa, mai ales ca Daniela, multipla medaliata cu aur la Olimpiada de la Seul, din 1988, sta mult mai linistita acum, dupa ce fratele Gigi a terminat contractul cu Legiunea Straina, in randurile careia a activat cativa ani buni. Dovada ca fratele Danielei duce dorul vremurilor de glorie o reprezinta si fotografiile postate de acesta pe contul lui de pe un site de socializare, multe dintre ele legate de viata in Legiune.

fara descriereLegiunea Straina este o unitate de elita a armatei franceze, creata pentru voluntarii straini care vor sa lupte sub steagul “cocosilor”. Legiunea numara circa 8000 de membri, dintre care 400 de ofiteri, are sediul la Aubagne, iar salariul la care pot ajunge soldatii dupa 10 luni de stagiu militar ajunge undeva in jurul sumei de 3000 de euro pe luna.
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate