Vedete

Fratele Ilenei Ciuculete, adevarul despre ziua de nastere a artistei! "Gales a mintit ca e mai tanara cu 5 ani. Ii era rusine cu varsta surorii mele"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Fratele Ilenei Ciuculete, adevarul despre ziua de nastere a artistei! "Gales a mintit ca e mai tanara cu 5 ani. Ii era rusine cu varsta surorii mele"icon photo
 
La 6 luni de la moartea Ilenei Ciuculete, fratele sau, Aurel Ciuculete, rupe tacerea. Deranjat de faptul ca Gales ascunde varsta surorii sale si dupa moarte, barbatul a vorbit. 
 
 
”Ar fi împlinit 65 de ani azi, pe 22 septembrie, nu cum spune Cornel Galeş, pe 20. Pe mine nu mă poate păcăli! N-aţi văzut că nici pe crucea de marmură nu e trecută data naşterii? Doar anul? Am dormit cu sora mea în acelaşi apartament timp de 5 ani de zile, ştiu când s-a născut, dar nu ştiu când a murit. Am visat-o şi azi-noapte, e mulţumită de ceea ce am făcut după plecarea ei. Nu-mi vine să cred că nu mai e. O aştept din clipă în clipă să sune la poartă”, a declarat Aurel Ciuculete pentru Click.
 
Fratele Ilenei Ciuculete, adevarul despre ziua de nastere a artistei! "Gales a mintit ca e mai tanara cu 5 ani. Ii era rusine cu varsta surorii mele"
 
”Să reţineţi ce spun, Ileana Ciuculete, sora mea, e născută pe 22 septembrie 1952. El (Galeş - n.r.) a minţit că e mai tânără cu 5 ani. El a învăţat-o să se dea mai tânără, în loc de ‘52 a pus ‘57, că îi era ruşine cu vârsta surorii mele”, a mai spus barbatul. 
 
 
”Ei au inventat o poveste, cum că tatăl meu s-ar fi îmbătat şi a trecut-o în acte greşit. Însă tatăl meu, Ştefan Traian, era în puşcărie când s-a născut sora mea, pentru că un vecin l-a turnat că ar fi avut un pistol. L-au eliberat condiţionat pentru că a muncit mult, timp de 11 luni. Tatăl meu avea un comportament bun şi era sincer. Când a ieşit din puşcărie, sora mea avea mai puţin de o lună, nu avea cum să o înscrie în acte, mămica s-a ocupat de asta. Galeş a transformat-o pe sora mea într-o altă persoană. I-a schimbat cursul vieţii”, a mai spus Aurel Ciuculete. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune