Fratele lui e pe moarte, în spital, iar el face show pe stradă! Imagini incredibile cu Florin Salam Video

Situația fratelui lui Florin Salam, internat din cauză că s-a infectat cu COVID-19 este una incertă, iar în familia celebului manelist este o tensiune de zile mari, toată lumea așteptând să afle ce se întâmplă cu bărbatul care este, de câteva săptămâni deja, internat.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Situația fratelui lui Florin Salam, internat din cauză că s-a infectat cu COVID-19 este una incertă, iar în familia celebului manelist este o tensiune de zile mari, toată lumea așteptând să afle ce se întâmplă cu bărbatul care este, de câteva săptămâni deja, internat.

Florin Salam
Florin Salam


In articol:

Ca să mai scape de stres, Florin Salam, întors din străinătate după câteva concerte pe care le-a avut, a avut chef să se destindă puțin în compania frumoasei Roxana Dobre, cu atât mai mult cu cât situația din familia manelistului este una tensionată, cu un frate grav bolnav, internat, și cu probleme cât se poate de serioase cu clanul Duduienilor.

Citeste si: În plin scandal al Duduienilor cu lăutarii, vărul lui Emi Pian a cerut bani de la Dani Mocanu! Dovada Video

Citeste si: Cum a pornit, de fapt, scandalul dintre Florin Salam și Mircea Nebunu și ce rol a avut Roxana Dobre

Citeste si: Florin Salam va mai avea un nepot: este băiețel! Prima imagine cu fiul lui Dani Stoian

Citeste si: Regina Elisabeta n-a mai amânat decizia istorică. După 40 de ani! Alertă în Marea Britanie - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Așa că, de curând, Florin Salam, asistat de frumoasa lui parteneră de viață, Roxana Dobre, a decis să facă un mic show chiar în fața casei în care locuiesc. Așa că, după ce și-a instalat aplicația pe telefon, Florin Salam a pus mâna pe o trotinetă electrică care se poate închiria de pe spațiul public și, fără să stea pe gânduri, cu yun zâmbet uriaș întipărit pe față, fericit ca un copil, Florin Salama  dat ”o tură”.

Și, din ceea ce se poate observa, celebrul Florin Salam nu este la prima aventură de acest tip. Nu de altceva, dar, după siguranța cu care conducea trotineta electrică, Florin Salam pare să se mai fi jucat

 

Fratele lui Florin Salam, în stare gravă, la spital

De 3 săptămâni, fratele lui Florin Salam, Nelu, se luptă pentru viață în spital, după ce a fost infectat cu COVID. Fratele lui Florin Salam e infectat cu Covid-19, iar un diabet și complicațiile apărute la plămâni l-au adus într-o stare gravă. Se pare că starea de sănătate a lui Nelu Stoian nu s-a îmbunătățit, ci, dimpotrivă,  a devenit critică, pentru că amicii săi se roagă mereu pe paginile de socializare pentru viața acestuia.

Florin Salam
Florin Salam se roaga pentru fratele lui

Mai mult, până acum, rudele nu au primit nicio veste din partea bărbatului care este internat la spitalul Matei Balș. Cumnata lui Florin Salam a făcut primele dezvăluiri despre situația cu care se confruntă la momentul actual. Se pare că femeia a primit o fișă pe care scrie numele Stoica, deși pe soțul ei îl cheamă Ion Stoian. În plus, în fiecare zi primește doar o singură informație de la un purtător de cuvânt și anume că este stabil. "Nu ştiu cine este persoana cu numele Stoica, de pe fişa care mi-a fost dată, ca fiind a soţului meu. Mă gândesc, totuşi, că poate fi şi o greşeală, dar, atâta timp cât în spital trimite o fişă medicală, mi se pare puţin ciudat să fie un alt nume, decât cel al soţului meu”, a  explicat cumnata lui Florin Salam.

 

Clanul Duduienilor, acuzat de Florin Salam

Mai mulți cântăreți de manele au fost terorizați, ba chiar agresați fizic de interlopi, pentru a cânta gratis la petrecerile lor, cel mai cunoscut fiind Florin Salam. „Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi. De asemenea, Florin Salam mai arată că îi este teamă de Constantin Nicolae, zis Aramis, și familia acestuia deoarece cunoaște că este o familie violentă”, transmit anchetatorii în dosarul care a pus lumea interlopă pe jar dupăe ce Florin Salam s-a saturat sa fie terorizat.

Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 3 Decembrie 2020: astăzi finanțele revin în starea de echilibru

Ungurii, lovitură cruntă chiar din România! Decizia anunțată astăzi va fi greu de suportat

Surpriză de proporții! Kanal D a angajat o nouă prezentatoare celebră! Va avea două emisiuni: despre cine este vorba

Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită după moartea ei. Regretata actriță, mesaj pentru români

Jo și Juno s-au despărțit definitiv! Primele declarații ale cântăreței: "Am greșit.."

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies