Fratele lui Ludovic Orban câștigă de două ori mai mult decât premierul! Leonard Orban este consilier la Cotroceni

Fratele mai mare al premierului Ludovic Orban este din 2015 consilier al președintelui Klaus Iohannis, la palatul Cotroceni.

Autor: Petru Luca

Fratele mai mare al premierului Ludovic Orban este din 2015 consilier al președintelui Klaus Iohannis, la palatul Cotroceni. Mai mare cu doi ani decât actualul prim-ministru al României, Leonard Orban a fost, printe altele, negociator șef al României cu Uniunea Europeană în 2004-2005, dar și ministru al Afacerilor Europene, în cele trei guverne care s-au succedat cu rapiditate în acea perioadă. În prezent, Leonard Orban este consilier prezidențial al președintelui Klaus Iohannis, tot în probleme de țin de Departamentul Afacerilor Europene.

Citeste si: Ciolacu: „Tot haosul provocat demonstrează clar că singura prioritate a Guvernului PNL a fost şi este închiderea economiei”

Citeste si: Soția lui Ludovic Orban face lumină: ”Grădinița nu mai funcționează, am închis-o în urmă cu câțiva ani”

Citeste si: Jador, dezvăluiri din culisele divorțului dintre Simina Loica și Alex Zănoagă! Alex Bobicioiu s-ar fi cuplat cu bruneta: „Daca vezi ce mesaj mi-a dat Bobi...”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Între mai 2001 şi aprilie 2005, Leonard Orban a fost negociator adjunct şi, ulterior, negociator şef cu Uniunea Europeană. Este semnatar al Tratatului de Aderare a României la Uniunea Europeană (25 aprilie 2005, Luxemburg). A fost secretar de stat în cadrul Ministerului Integrării Europene, în perioada decembrie 2004- decembrie 2006.

În ianuarie 2007, Leonard Orban a devenit primul comisar român. Între ianuarie 2007 şi februarie 2010 a îndeplinit funcţia de membru al Comisiei Europene, responsabil pentru domeniul multilingvismului. În perioada 2010- septembrie 2011, Leonard Orban a fost Consilier prezidenţial pentru Afaceri europene în cadrul Administraţiei Prezidenţiale.

Între septembrie 2011 şi decembrie 2012, a fost ministrul Afacerilor europene, responsabil cu domeniul afacerilor europene şi al fondurilor europene. Este

autor a numeroase articole şi studii publicate atât în presa românească, cât şi în cea internaţională, privind afacerile europene şi domeniul multilingvismului. În 2002 a fost decorat cu Ordinul „Steaua României” în grad de Cavaler, pentru contribuţia adusă la aderarea României la NATO.

Citește CONTINUAREA pe știrilekanald.ro!

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tentativă de sinucidere în fața Palatului Cotroceni. S-a urcat pe un stâlp de electricitate, iar ce a urmat întrece imaginația

Toată lumea trebuie să știe asta! Poliția Română te amendează drastic dacă nu ai completat noua declarație

Ludovic Orban, un nou anunț despre pensiile românilor: „Vor crește...”

Horoscop 29 Mai 2022: Scorpionii iau decizia de a renunța la persoane din anturajul lor, Berbecii vor trebui să facă față criticilor

Ungurii, lovitură cruntă în România! Anunţul venit în miez de noapte. E cel mai mare pericol

Oana Moșneagu, anunț extrem de trist: „Povestea noastră ajunge la sfârșit”

Oamenii credeau în extratereștri acum 300 de ani. O carte veche dovedește asta

Dezvaluire fabuloasa – Ce avere uriașă are Vica Blochina, fosta iubită a lui Victor Pițurcă: „Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies