Fratele lui Rîmaru aruncă bomba în cazul Caracal: "Acolo trebuie căutate Luiza și Alexandra"

Fratele lui Ion Rîmaru, George Ciocan, a vorbit pentru DC News despre încrengăturile de la Caracal. A spus unde ar putea fi Alexandra și Luiza, dar și cu ce verdict se va încheia, în opinia sa, ancheta de la Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"Înainte de toate, doresc să fac o precizare. Eu sau fratele meu, Ion Rîmaru, nu avem am nicio legătură cu Gheorghe Dincă. Nu este nicio legătură, nu mi-am schimbat numele. Noi ne numim Ciocan. Doar sunt vecin cu el, la vreo 40 de km distanță. În al doilea rând, aici suntem ca în Vestul Sălbatic. Este vorba despre trafic de carne vie! Despre asta este vorba! Alexandra și Luiza ar putea să fie în viață, în Italia, Anglia sau Spania, precum sunt multe alte fete traficate. Aici, în Olt, anumiți oameni se ocupă cu aceste fapte de recrutare. Este o întreagă filieră, aici este cea mai mare mafie. Vă spun că am avut de-a face cu ei pe propria piele, m-am luptat și nu mi-a fost frică! Au vrut să mă omoare!", a spus George Ciocan, fratele criminalului în serie Ion Rîmaru, pentru DC News.

"S-a întârziat atât de mult pentru că autoritățile statului sunt la mâna lor (n.r. a clanurilor). Autorităților le este frică de clanuri.  Să vină americanii să investigheze. Doar ei pot să desfacă ițele anchetei de la Caracal. Clanurilor le este frică de americani.   Dar nu se va întâmpla nimic nici cu acest caz! Este ca in Vestul Sălbatic! Fiecare se descurcă cum poate. Eu am trăit vremuri grele. Mai mult, au venit oameni care m-au contactat să apar în filme și documentare să le spun adevărul. De 50 de ani mă lupt cu procurori și judecători să descopăr unde este îngropat fratele meu, Ion Rîmaru", a conchis George Ciocan, fratele lui Ion Rîmaru.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate