Fratele lui Tristan Tate s-a lansat în muzică! Uite ce clip a lansat Cobra Tate

Cobra Tate, fratele lui Tristan Tate, s-a lansat în muzică. În clip apar şi unele dintre maşinile cu care fraţii Tate fac furori pe reţelele de socializare.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

Andrew "Cobra" Tate s-a lansat în muzică. El a scos piesa "Sugar Daddy", în colaborare cu artişti cunoscuţi. Piesa promite să ajungă un hit, care să fie ascultat în cluburi, unde fraţii Tate pot fi văzuţi deseori.

În clip apar mai multe maşini de lux, printre care un Bentley şi un Lamborghini, cu care fraţii Tate au făcut deja furori pe reţelele de socializare.

Andrew "Cobra" Tate este, la fel ca fratele său Tristan, fost luptător. Andrew Tate a practicat kickboxing şi MMA şi a fost chiar multiplu campion mondial. Andrew a devenit cunoscut peste hotare şi datorită participării la "Big Brother". În România, "Cobra" Tate s-a făcut remarcat în urma relaţiei fratelui său cu Bianca Drăguşanu.

"Cobra" Tate urmează să se însoare cu o tânără de 21 de ani, Irina, care a făcut în trecut videochat. Irina apare şi în clipul scos, recent, de Andrew Tate. “Era prin luna septembrie 2016, eram la liceu în clasa a XII-a, în perioada simulărilor, şi în familia mea a apărut o problemă destul de gravă. Era nevoie de o sumă mare bani, într-un timp foarte scurt. Am căutat tot felul de modalităţi pentru a câştiga bani mulţi în timp scurt şi singurele variante erau videochat, videochat, videochat”, mărturisea Irina. Ea declara că a făcut videochat numai 3 luni.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: