Frații Comănici ”atacă” din nou. Cine este cel mai curajos în fața provocărilor din noul episod ”Nu te supăra, frate!”

Vedete

Frații Comănici ”atacă” din nou. Cine este cel mai curajos în fața provocărilor din noul episod ”Nu te supăra, frate!”

Frații Comănici au intrat la ”atact”, din nou. Află cine este cel mai curajos în fața provocărilor din noul episod ”Nu te supăra, frate!”.

O nouă confruntare stă să înceapă între Bianca și Cristian. De această dată, frații Comănici au ales să facă o competiție din abilitățile lor sportive.

Bianca și Cristian Comănici au acceptat o provocare sportivă de zile mari și în noul episod ”Nu te supăra, frate!”, difuzat joi, 24 februarie 2022, de la ora 18:00, pe canalul de Youtube WOWnews!, urmăritorii îi vor putea susține în cursa lor nebună.

Citeste si: EXCLUSIV! Iancu Sterp și Bianca Comănici și-au pus viața la cale, împreună, în direct, în platoul WOWbiz! Au stabilit deja câți copii vor avea! "Ne apucăm să facem 9 fete și un băiat"

Frații Comănici ”atacă” din nou

Frații Comănici

[Sursa foto: Captura video]

Bianca și Cristian Comănici, o nouă provocare la ”Nu te supăra, frate!”

Fanii celor doi frați vor putea vedea cine este cel mai curajos și asta pentru că Bianca și Cristian au ajuns într-un loc unde adrenalina este cuvântul de bază: s-au cățărat, și-au testat echilibrul, rezistența, dar și-au adus aminte și de jocurile copilăriei, în groapa plină cu mingi mici și colorate.

Odată ajunși la destinație, Bianca și Cristian au dat dovadă de energie, dorind să bifeze fiecare provocare ce le-a ieșit în cale, lucru ce s-a și întâmplat. 

”Ce-mi place, adrenalină!”, a spus, cu zâmbetul larg pe față, Cristian, imediat după ce a trecut de prima probă. 

Însă, după ce au trecut prin mai multe probe de foc, cei doi s-au arătat obosiți, iar prima care nu a mai vrut să se joace a fost Bianca.

”Nu mă mai joc, mi-am pierdut șoseta. Părea mai ușor la televizor!”, a spus Bianca Comănici  după primele probe ale testului care-i pun curajul la încercare. 

Dar, ambițioasă din fire, bruneta a mers mai departe, a trecut peste micile ”înțepături” ale lui Cristian și a acceptat numeroasele provocări venite din partea fratelui său. 

Dar, trebuie să vă spunem că victima jocurilor a fost chiar Cristian, care s-a ales cu o serie de căzături de toată frumusețea, în încercarea de a bifa cât mai multe reușite.   

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

”M-am julit în coate, văd luminițe”, a spus Cristian Comănici după ce a luat mai multe căzături, sub privirile amuzate ale surorii sale. 

Citeste si: Bianca Comănici a avut parte de o surpriză! Fostul ei iubit a intrat cu ea live, fără ca nimeni să se aștepte. Cum a reacționat prezentatoarea când l-a văzut

Chiar și așa, Cristian nu s-a lăsat și a dus jocul până la final. Cum s-a terminat provocarea fraților Comănici nu vă spunem, însă vă promitem un episod de senzație. 

În scurt timp, odată cu lansarea noului episod al seriei ”Nu te supăra, frate!” veți putea afla cine este cel mai curajos: Bianca sau Cristian Comănici? Până atunci puteți paria pentru preferatul vostru.