Frații pocăiți ai lui Jador cântă muzică religioasă! Drama din familia Faimosului de la Survivor: ambii părinți s-au vindecat de cancer prin credință

Jador este în centrul atenției la Survivor România 2021, însă acasă, la Bacău, frații lui se roagă zilnic pentru ca acestuia să-i fie bine.

Jador
Autor: Radu Constantin

In articol:

Viața lui Jador a fost aproape mereu un joc de supraviețuire, tocmai de aceea cântărețul pare să se fi acomodat cel mai bine în Republica Dominicană. Manelistul ia concursul în joacă, însă acasă, la Bacău, lucrurile sunt mult mai serioase.

Jador vine dintr-o familie de pocăiți

Jador s-a născut într-o familie numeroasă, cu mulți frați și surori. O familie greu încercată de-a lungul vremii, care s-a întors spre biserică după ce a reușit să iasă cu bine din momente cu adevărat critice. Puțină lume știe, de exemplu, că ambii părinți ai lui Jador s-au vindecat de cancer, cu câțiva ani în urmă.

Jador, mama
Jador, alături de mama lui

Nu e de mirare că aproape toată familia lui Jador s-a pocăit. Răzvan și Camelia, doi dintre frații cântărețului, s-au înregistrat cântând muzică religioasă și au postat întregistrarea pe Youtube. Cei doi au fost înzestrați cu aceași talent muzical pe care-l are și Jador, însă aceștia au ales să se dedice bisericii- un gând care-l bântuie de multă vreme și pe Jador. WOWbiz.ro a prezentat recent o filmare în care interpretul recunoaște că se gândește să se retragă din muzică pentru că nu crede că ”face

voința lui Dumnezeu”.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Citeste si: Daniela, iubita lui Culiță Sterp, dezvăluiri sincere despre plecarea cântărețului la Survivor România: "Mi-a fost greu primele două nopți"

A stat flămând zile întregi

Pe de altă parte, Jador nu ratează nici o ocazie să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru succesul și banii pe care i-a obținut într-un timp atât de scurt.

El recunoaște că a plecat de foarte jos și chiar a avut zile în care pur și simplu a stat flămând.

Jador
Jador, cel mai iubit Faimos de la Survivor

Citeste si: Culiță Sterp este cel mai bun concurent de la Survivor România 2021. Faimosul are un procentaj de joc spectaculos

”Am stat flămând. N-aveam bani să mănânc. Era mama bolnavă.

A ieșit tata din spital, la o săptămână a intrat mama. Tata a cheltuit 20.000 de euro pe operație și acum îi trebuia mamei bani. Dăduse tata ce avea, în fine. Și la un moment dat, chiar nu mai avea bani, eu vorbeam cu tata, eram cel mai mare, trebuia să am grijă de frații mei, mă duceam acasă și le făceam de mâncare la ăștia mici. Frate-miu făcea figuri, nu știam cum să mă comport, comenta că nu era bună mâncarea, a chemat-o pe mamaia.
Eram cu stres. A trebuit să plec la facultate, uitasem tot, bani n-aveam, nici nu puteam să-i cer lui tata, am stat vreo trei zile nemâncat. Eram la studio și m-a întrebat Vali Vijelie: ia zi, ai bani?
”, a povestit Jador cu ceva vreme în urmă.   

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce meserie avea Culiță Sterp de la Survivor România 2021 înainte să devină faimos. Dezvăluirea incredibilă pe care a făcut-o artistul: „Nu aveam bani”

Florin Pastramă, criză de gelozie din cauza lui Jador! Ce mesaj i-a trimis soției sale: „Mi-a făcut-o urât rău de tot”

Zanni, revelația Survivor 2021, dușmanul de moarte al lui Lino Golden! ”Orfanul ăsta o să-ți rupă picioarele când te prinde”

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Au început tăierile masive! Acest spor dispare definitiv. Nu vor mai vedea banii

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Păcăliciul zilei. Georgiana Irimioaea, jurnalista care inventează știri

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies