Fraudă cu bilete la festivalul Untold 2019! Cum s-a gândit un escroc să facă bani

Un bărbat a pus la cale o escrocherie cu bilete la festivalul Untold 2019. El a păcălit câteva studente, care au făcut plângere la poliție.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

Escrocul a pus un anunț pe un cunoscut site de comerț online, susținând că are bilete reduse la festivalul Untold 2019. El le vindea cu 700 de lei.

Studentele care au cumpărat de la el s-au prins că ceva este în neregulă atunci când au făcut o verificare online. Reclamat la poliția, escrocul a început cu amenințări, relatează rtv.net.

fara descriere

Studentele au crezut că fac o afacere, au comandat biletele, escrocul le-a trimis pe curier. După ce le-au achitat, tinerele au constatat că au doar 10 cifre la codul de bare, nu 20 cât ar trebui. L-au contactat pe escroc pe o rețea de socializare și i-au cerut banii înapoi, acesta a început să mintă în legătură cu identitatea și locul în care trăiește. Când fetele i-au spus că l-au reclamat la poliție, escrocul a trecut la amenințări, le-a spus că știe unde stau, pentru că le-a obținut adresa atunci când a trimis curierul cu biletele false.

Poliția a deschis dosar penal pentru fals și înșelăciune. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate