Frumoasa din valiza TelDrum, legătură neaşteptată cu Nuţu Cămătaru! Sora Oanei Ioniţă: ”Când l-am cunoscut eram virgină” | DEZVĂLUIRI

Prezenţă surpriză în valiza care a incendiat România: o vedetă Playboy era nelipsită de la petrecerile TelDrum. Cine este, însă, Oana Ioniţă şi care e legătura ei cu cele mai temute clanuri interlope din Bucureşti?

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Oana Ioniţă, vedeta Playboy care apare în zeci de fotografii găsite în ”valiza TelDrum” este cu siguranţă surpriza modenă a unui mare scandal care ajunge până la cei mai importanţi oameni din politica românească. Cum a ajuns Oana în valiză? Rise Project scrie că fostul ”iepăuraş” este una dintre cele mai bune prietene ale Nicoletei Pene, director econimic la TelDrum şi a surorii acesteia, Florentina Biolan.

În plus, Oana s-a căsătorit în 2013 cu omul de afaceri teleormănean Dan Neagoe, fost coleg de facultate cu Liviu Dragnea, principal ”sponsor” al PSD Teleorman şi unul dintre oamenii care rulează zeci de milioane cu TelDrum. De altfel, scriu cei de la RiseProject, soţul Oanei Ioniţă este cercetat la DNA în acest dosar.

Ceea ce nu apare în investigaţia Rise Project este că sora Oanei Ioniţă a fost logodnica celebrului Nuţu Cămătaru, într-o perioadă în care nimeni nu prea sufla în Bucureşti. E vorba de perioada 2002-2005, când presa relata pe larg despre idila Elenei Ioniţă cu cel mai cunoscut personaj din lumea interlopă. Cei doi s-au cunoscut în 2002, când Elena era doar elevă.

Elena Ioniţă: ”De câte ori mergeam cu sora mea în Calypso, îmi trimitea cartea lui de vizită”

 

”Timp de vreo 6 luni, de câte ori mergeam cu sora mea şi cu prietenele mele în Calypso, îmi trimitea cartea lui de vizită pe care eu n-o acceptam.

După un timp, am acceptat să stăm de vorbă şi mi s-a părut cu totul diferit de ce impresie îmi făcusem despre el. Mi-am dat seama că este un om deosebit, nicidecum periculos, aşa cum spuneau ceilalţi. Eu eram virgină pe atunci şi nu se punea problema unei relaţii amoroase. Între timp, mi-a cunoscut părinţii şi am avut acordul lor să ies cu el”, povestea Elena Ioniţă cu 13 ani în urmă.
”Ne distram foarte mult. Petreceam mult timp în afara ţării, iar când eram aici mergeam la petreceri. Am colindat împreună toată Europa”, mai spunea Elena.

Oana şi Elena Ioniţă au şi cântat într-o trupă împreună, ”DeCorazon”. Una dintre melodii i-au fost dedicate lui ”Tata Nuţu”. Până la urmă, logodna s-a rupt la un moment dat, când Cămătaru se afla în închisoare şia  decis să se recăsătorească cu fosta lui soţie, Lidia. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cel mai cunoscut playboy italian a murit in timp ce facea sex cu o romanca. Se culcase cu peste 6000 de femei: "Asa si-ar fi dorit se plece"

Cel mai tare playboy italian a murit in timpul unei partide de amor cu o romanca! A avut aventuri cu 6.000 de femei

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Andreea Mantea a primit rezultatul testului covid: „Sunt asimptomatică”

Liviu Dragnea A ȘOCAT pe toată lumea! Decizia luată în închisoare: Vrea neapărat să muncească

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Consternare în SUA. Biden o rupe cu Obama și îi calcă pe urme lui Trump

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies