Frumoasa Rodica Miron, declarații pe șleau despre fenomentul #MyDubai! ”La fel credeam și eu” | DEZVĂLUIRI

Rodica Miron este una dintre fostele asistente TV care au înnebunit România și care, de ceva vreme, face carieră, cu adevărat, în Dubai, locul în care visează să ajungă mai toate femeile frumoase de pe la noi.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De altfel, fenomenul ”My Dubai”, așa cum este cunoscut la noi, a luat, de ceva ani deja, conotații de-a dreptul negative, lumea judecându-le, de multe ori, greșit pe fetele care ajung în micuțul, dar extrem de bogat, stat arab.

Citeste si: Rodica Miron, dezvăluiri de senzație despre iubitul ei! Interviu EXCLUSIV cu fosta asistentă TV stabilită în Dubai

Citeste si: Vezi ce propunere de afaceri a primit Rodica Miron! "M-as bucura foarte tare sa fii reprezentanta firmei noastre in Dubai!"

Citeste si: FOTO! Rodica Miron s-a pozat cu 50 Cent la o petrecere!

”Prima oară am fost într-o vacanță în Dubai. Mi-a plăcut, mi-am dat seama că acolo nu este cum povestește lumea, că în Dubai merg doar anumite fete. Adică, să fiu sinceră, și eu credeam la fel cu #MyDubai, și eu eram tentată să le judec pe unele și altele care se afișau pe acolo pe tot felul de yahturi, în mașini de fițe. Dar, vă spun sincer, fenomenul #MyDubai, sau cel puțin, așa cum îl consideră românii este, de fapt, mai mult o poveste. Sunt și fete care fac și alte lucruri, dar majoritatea româncelor care ajung aici muncesc pe rupte. De exemplu, cea mai bună prietenă de-ale mele de aici este avocat, știe vreo patru limbi străine și oferă consultanță juridică unor nume mari. Și da, și Ramona Gabor, despre care s-au spus atâtea, lucrează de nu își mai vede capul de treab ă, abia mai apucăm să ne vedem. Așa sunt cam toți cei care au reușit aici, nu vin, dau de două, trei ori din diverse părți ale corpului și se îmbogățeasc. Astea sunt povești...”, ne-a spus, în exclusivitate, Rodica Miron.

Mai mult decât atât, mai explică Rodica Miron, în Dubai trebuie să mai ai și alte calități ca să reușești, mai ales dacă ești femeie. ”Aici e mult de muncă. Nu zic, răsplățile sunt pe măsură, munca este plătită la adevărata ei valoare. Dar, ca să fiu sinceră până la capăt, trebuie să ai și ceva în cap, altfel nu ai nicio șansă, concurența e uriașă când vine vorba de afaceri, așa că poți să ratezi imediat. Iar atunci, nu ai prea multe variante și, la un moment dat, trebuie să te întorci acasă”, ne-a mai spus Rodica Miron.

Rodica Miron este îndrăgostită de un britanic

”De doi ani și jumătate am o relație. Suntem ca și căsătoriți, deși încă nu m-a cerut, aștept încă, nu pot totuși să o fac eu (râde, n. red.). Dar sunt fericită cu el, ne înțelegem foarte bine și, cel mai important, ne potrivim și ne iubim”, spune frumoasa fostă asistentă Tv. Normal, cum relația lor a trecut deja testul timpului, Rodica Miron și iubitul ei, de origine britanică, au plănuit împreună afacerea. ”Ar fi culmea să nu recunosc că el a investit, de fapt, sumele necesare pentru a-mi deschide atelierul vestimentar de aici și că lui i se datorează Lobsterclawfashion sau birourile din Dubai Design District. El mi-a oferit încrederea necesară pentru a mă înhăma la o asemenea afacere, deși acum sunt ocupată până peste cap. Dar, simt eu, aici chiar merită să muncești, iar dacă ai afacerea ta și muncești în consecință, veniturile sunt cât se poate de serioase”, ne-a mai spus Rodica Miron.

 

Rodica Miron a fost asistenta lui Mihai Morar

Rodica Miron a cunoscut celebritatea în România după ce, ani la rândul, a fost asistenta lui Mihai Morar și a defilat în zeci de prezentări de modă. Mai mult, senzualitatea fostei asistente Tv, ajunsă acum la 31 de ani, a făcut-o pe Rodica Miron să fie extrem de curtată de mai toți fotografii, aparițiile ei în reviste dedicate bărbaților, în pictoriale incendiare, fiind de-a dreptul memorabile.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: