fulgy
Fulgy, prins sub influența subtanțelor interzise la volan

Vedete

Fulgy, pe urmele Margheritei! Fiul Clejanilor, prins sub influența substanțelor interzise la volan

Fulgy, fiul Clejanilor, a fost prins sub influența subtanțelor interzise și dus la INML.

Manole Dan Constantin Fulgeraș, cunoscut drept Fulgy, a fost prins sâmbătă seara, 29 mai, sub influența substanțelor interzise, la volan. Fiul lui Ioniță și al Vioricăi de la Clejani a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru a i se recolta probe biologice. În urmă cu aproximativ un an, sora tânărului de 23 de ani, Margherita, s-a aflat în exact aceeași situație.

„În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a mărturisit fiul Vioricăi de la Clejani, seara trecută, într-un videoclip făcut în mașina de poliție. 

Ioniță și Viorica de la Clejani au ajuns sâmbătă seara la INML, dar nu au făcut nicio declarație pentru presă.

fulgy
Fulgy, declarații în fața INML [Sursa foto: Captura Video]

Fulgy, primele declarații după ce a fost prins de polițiști

Fulgy a făcut primele declarații chiar idn fața Institutului de Medicină Legală din Capitală. El a mărturisit că urmează să facă un simplu test și intră cu inima împăcată în instituție. Cu toate acestea, fiul Clejanilor și familia sa sunt rezvoltați pe faptul că acesta a fost oprit de mai multe mașini d epoliție.

Citeste si: Fulgy, primele declarații după ce a anunțat că se însoară! Cine este noua lui iubită: „Azi ne-am cunoscut”

„Vreau să îmi anunț și eu familia, toți prietenii, să știți de la mine că eu dacă sunt ceva pe pământul ăsta, nu sunt altceva decât șmecher. Acum fac un test simplu, nu mi s-a întâmplat nimic. Credeți-mă ce vă spun. Am 23 de nai și sunt șmecher. Nu mi-a făcut nimeni nimic.

Să audă toți șmecherii și polițiștii să stea liniștiți. Acasă a fost o discuție mai aprinsă din partea părinților mei. Nu mi se pare normal să te oprească 3-4 mașini de poliție și abia al patrulea să îi ceară test. Eu fac, eu intru aici cu inima curată, să moară familia mea de nu sunt șmecher!  Bună seara, stimate! Stați liniștiți, fanii mei! Ne vedeM vineri, la 20:30, cu ce artist vreau eu, cred că îl aduc pe Florin Salam.
Vă pup! Pace”
, este mesajul transmis de Fulgy, în fața INML.

Fulgy, reacțe halucinantă la adresa unei jurnaliste: „Ești chioară” 

Fulgy a fost asaltat de către mai mulți jurnaliști, în timp ce se afla la INML. El a avut o reacție șocantă la adresa unei jurnaliste, după ce i-a adresat mai multe întrebări despre perioada în care s-a aflat în Spania, la o clinică pentru dezintoxicare. 

Jurnalistă: “Cum a fost să stai o lună și jumătate internat în Spania? La clinică (n.r.:

de dezintoxicare)”.

Fulgy: “Știi tu că am stat o lună jumate?! Cine ți-a dat informația asta?”

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Jurnalistă: “Am citit în presă”.

Fulgy: “Așa ai citit? Nu ai citit de o lună? Pot să zic doar că ești chioară și nu știi să citești! Am stat undeva unde plătești 20 de mii, numai în piscine, numai în călării, numai în yoga, numai în psihologie. Îmi cer scuze că-ți vorbesc așa, dar mi se pare că ești prost informată”.

Jurnalist: “Ai studiat acolo și efectul psihedelicelor?”