Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală din fonduri europene! Vezi ce sumă nerambursabilă a obţinut Zâna Surprizelor!

În urmă cu mai bine de patru ani, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În 2014, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Pe 15 aprilie 2014, între Fondul Social European - Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) – Regiunea Bucureşti-Ilfov şi Fundaţia Preţuieşte Viaţa, reprezentată de Andreea Marin, s-a încheiat un contract de finanţare. Fundaţia vedetei a depus un proiect intitulat “Servicii intregrate de sprijin pentru victimele violenţei în familie şi persoanelor cu dizabilităţi”.

Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Banii reprezentau 98% din valoarea proiectului

“Obiectul acestui contract îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile”, se arată în document. POSDRU a acordat o finanţare de 7.395.607 lei (aproximativ 1,6 milioane de euro) fundaţiei Preţuieşte viaţa, echivalentă cu 98% din valoarea totală a proiectului, restul de 150.930 de lei fiind contribuţia beneficiarului. Perioada de implementare a proiectului era de 18 luni. (vezi cum a copiat-o Cristi Borcea pe Andreea Marin )

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declaraţia incredibilă a Andreei Marin, făcută pe vremea când era soţia lui Ştefan: “Bănică mai are să o ia de nevastă pe Esca, dar asta e stabilă, are familie”

Mama vitregă a Andreei Marin a felicitat-o pe mama lui Ştefan Bănică jr: ”La mulţi ani, Sanda!”

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Dan Bittman susține că pandemia este, de fapt, o afacere: „E chiar bănoasă”

Horoscop 26 ianuarie. Zodia care are foarte mulți dușmani. Ai mare grijă cine te bârfește! Marți, trei ceasuri rele

Otrava care ne intoxică organismul în fiecare zi, fără să știm! Renumitul medic Alin Scarlat avertizează: Duce la boli grave și cancer!

Scandal în direct, între Ciutacu și Cumpănașu „Scoateți-l, mă, pe ăsta afară”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies