Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală din fonduri europene! Vezi ce sumă nerambursabilă a obţinut Zâna Surprizelor!

În urmă cu mai bine de patru ani, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală.

Autor: Matei Vaihan

În 2014, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Pe 15 aprilie 2014, între Fondul Social European- Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) – Regiunea Bucureşti-Ilfov şi Fundaţia Preţuieşte Viaţa, reprezentată de Andreea Marin, s-a încheiat un contract de finanţare. Fundaţia vedetei a depus un proiect intitulat “Servicii intregrate de sprijin pentru victimele violenţei în familie şi persoanelor cu dizabilităţi”.

Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Banii reprezentau 98% din valoarea proiectului

“Obiectul acestui contract îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile”, se arată în document. POSDRU a acordat o finanţare de 7.395.607 lei (aproximativ 1,6 milioane de euro) fundaţiei Preţuieşte viaţa, echivalentă cu 98% din valoarea totală a proiectului, restul de 150.930 de lei fiind contribuţia beneficiarului. Perioada de implementare a proiectului era de 18 luni.( vezi cum a copiat-o Cristi Borcea pe Andreea Marin)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Declaraţia incredibilă a Andreei Marin, făcută pe vremea când era soţia lui Ştefan: “Bănică mai are să o ia de nevastă pe Esca, dar asta e stabilă, are familie”

Mama vitregă a Andreei Marin a felicitat-o pe mama lui Ştefan Bănică jr: ”La mulţi ani, Sanda!”

Ce generos a fost tatal Andreei Marin cu a doua sotie! Dan i-a lasat Elenei la partaj un apartament de 130 metri patrati intr-un complex de fite din Roman! FOTO EXCLUSIV

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

Lovitură cruntă pentru cei cu centrale de apartament! Vor fi intezise? Nu mai au nicio şansă

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Explozie uriașă la 6:30 A.M. Primul bilanț: 11 morți

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies