Vedete

Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală din fonduri europene! Vezi ce sumă nerambursabilă a obţinut Zâna Surprizelor!

În urmă cu mai bine de patru ani, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

În 2014, fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Pe 15 aprilie 2014, între Fondul Social European - Organismul Intermediar Regional pentru Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) – Regiunea Bucureşti-Ilfov şi Fundaţia Preţuieşte Viaţa, reprezentată de Andreea Marin, s-a încheiat un contract de finanţare. Fundaţia vedetei a depus un proiect intitulat “Servicii intregrate de sprijin pentru victimele violenţei în familie şi persoanelor cu dizabilităţi”.

Fundaţia Andreei Marin a primit o finanţare colosală. Banii reprezentau 98% din valoarea proiectului

“Obiectul acestui contract îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile”, se arată în document. POSDRU a acordat o finanţare de 7.395.607 lei (aproximativ 1,6 milioane de euro) fundaţiei Preţuieşte viaţa, echivalentă cu 98% din valoarea totală a proiectului, restul de 150.930 de lei fiind contribuţia beneficiarului. Perioada de implementare a proiectului era de 18 luni. (vezi cum a copiat-o Cristi Borcea pe Andreea Marin)

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol