Funeralii faraonice pentru interlopul Cristofor Duduianu! Va fi înmormântat cu lăutari şi mese bogate

În urmă cu două zile, liderul clanului Duduianu s-a stins din viaţă pe patul de spital. Familia a decis să organizeze o ceremonie funerară pe care nimeni nu o va uita.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Moartea fulgerătoare a liderului clanului Duduianu a lăsat multe inimi frânte şi multe lacrimi pe obraji. Familia şi cei apropiaţi doresc să-i organizeze acestuia o ceremonie funerară pe care nimeni nu o va putea uita prea curând.

Apropiaţii lui Cristofor Duduianu şi-au făcut apariţia ieri, la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” din Bucureşti, în maşini luxoase. După două ore de aşteptat, membrii clanului Duduianu au reuşit să ridice sicriul cu trupul neînsufleţit al bărbatului. Un membru al familiei Duduianu a mărturisit că se pregătesc la locuinţa din comuna Lilieci funeralii incredibile, cu mese bogate şi muzică interpretată de lăutari mari din ţară.

”A fost iubit de multă lume şi merită să fie înmormântat ca un Împărat. O să vină lume din toată ţara. Se pregătesc mese gigantice pe care o să fie aşezate cele mai bune bucate. Aşteptăm să vină toţi lăutarii mari din ţară pentru că l-au iubit enorm pe Cristofor. A fost un om de milioane”, a mărturisit un membru al familiei Duduianu pentru Cancan.

Cristofor Duduianu s-a stins din viaţă, pe patul de spital

Legendarul ”Rege” al Duduienilor, Cristofor, a murit într-un spital din Bucureşti, în jurul orei 4.  Liderul interlop avea grave probleme de sănătate în ultima perioada, fiind în comă de o săptămână. Cristofor Duduianu a fost transferat, în comă, de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Carol Davila. Regele Duduienilor a fost supus unei intervenţii chirurgicale destul de complicate, însă nu a mai putut fi salvat. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

ANAF a declanșat războiul! Demonstrație de forță anunțată chiar de Florin Cîțu

Condimentul incredibil care ajută vederea. Cercetătorii au descoperit că îmbunătățește simțul văzului și chiar împiedică orbirea

Unde mergea Anca Pop, artista care a murit înecată, după ce a plonjat cu maşina în Dunăre! Cine o aştepta în miez de noapte

Ana Maria Obreja este cea mai bine plătită secretară din istoria judeţului Vaslui. Ce salariu halucinant are

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies