„Furam şoriciul de pe şuncă” Amintiri din copilărie cu Leonard Doroftei! Declaraţii de senzaţie despre ce făcea de Crăciun, când era mic

Leonard Doroftei a povestit despre copilărie şi cum erau sărbătorile de iarnă în familia lui!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Leonard Doroftei a făcut mărturisiri foarte frumoase despre copilăria pe care a avut-o, dar şi despre sărbătorile de iarnă pe care le petrecea alături de familie.

„De sărbători, eu sunt Moş Crăciun. Păi doar nu degeaba mi se zice 'Moşul'! Celor care vor trece pragul pub-ului meu le cânt eu în seara de Crăciun. O să mă urc pe un butoi ca să mă vadă lumea mai bine.

Voi întreţine atmosfera toată noaptea dacă e nevoie”, a declarat, râzând, pentru Libertatea , Leonard Doroftei.

„Nu am cum să ţin închis pub-ul de Crăciun pentru că trag clienţii de uşă! N-am ce să fac, voi sărbători prin muncă. Îi aştept pe ploieşteni să mă „viziteze” la pub în număr cât mai mare. Are „Moşul” în desagă cadouri pentru fiecare”.

Leonard Doroftei a mai povestit ce primea de Crăciun, atunci când încă era la o vârstă fragedă. Fostul campion mondial WBA a mărturisit că, în copilărie, îi plăcea să fure şoriciul de pe şunca pusă de mama lui la afumat. Sărbătorile acestea, însă, Leonard Doroftei este ”Moşul” celorlalţi, astfel că îi distrează pe aceştia în pubul lui din Ploieşti.

”Când eram mic, de Crăciun primeam căciuli, mănuşi, şosete sau fulare.

N-am văzut niciodată jucării, mama nu-şi permitea. În schimb, punea în spatele bradului, pe galeria care susţinea draperia, şunca şi cârnaţii, după ce erau afumaţi. Cea mai mare plăcere a mea era să fur şoriciul de pe şuncă! Stăteam ascuns şi-l aşteptam pe Moş Crăciun, dar eu eram cu ochii mai mult la şorici, decât la cadou”. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Elena Udrea a povestit despre experienţa în închisoare! ”Nu am plâns adunat în toată viaţa mea cât am plâns în prima lună acolo”

Heidi Klum se mărită iar, la 45 de ani! ”Am spus DA!” Inelul colosal pe care l-a primit

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Aroganța de milioane de euro a lui Ion Țiriac. Nu o să îți vină să crezi ce a făcut!

Horoscop 27 ianuarie. Zodia care este dusă de nas. Nu te lăsa păcălit sau folosit

Surpriza anului! Cu cine se va căsători Denise Rifai? Este un bărbat celebru

Ciocoflenderul împlinește 85 de ani! HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR  

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies