Furt incredibil de la o biserică! Ce au putut să sustragă niște hoți! Gaura făcută lăcașului de cult este uriașă

Un furt cu un mod de operare complex şi cu prejudiciu foarte mare a fost comis din Biserica în construcţie „Buna Vestire”, aflată în zona de coborâre dinspre Calea Obcinilor spre Șcheia, pe partea stângă.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

În noaptea de miercuri spre joi, din incinta bisericii hoţii au furat peste două tone de tablă din cupru care era pregătită pentru a fi montată pe acoperiş. Tabla era urcată pe o schelă din interiorul bisericii.

Hoţii au pătruns în biserică după miezul nopţii, au dat jos colile de tablă şi le-au urcat într-o autoutilitară cu care au intrat în curtea bisericii. Având în vedere cum au operat, de la cum au dat jos tabla şi cum au transportat-o, este evident că a fost vorba de mai mulţi autori, care au ştiut bine ce fac şi au avut un plan bine pus la punct. Nu este deloc exclus ca aceştia să fi avut şi informaţii destul de clare despre ce este de furat din biserică înainte de a acţiona, scrie monitorulsv.ro.

Din informaţiile noastre, autorii au acţionat cu două maşini, una cu rol de antemergător, urmată de cea care a transportat tabla.

A doua zi dimineaţă, preoţii din familia Mihoc au fost anunţaţi de furt. Paguba este foarte mare, prejudiciul fiind estimat la 130.000 de lei.

 

Sursa foto: monitorulsv.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate