Furtună teribilă în Halkidiki. Doi români, o femeie și fiul ei de 8 ani, au murit! S-a instituit stare de urgență în Grecia! VIDEO

Furtună cumplită în Halkidiki. Șase persoane au murit în urma intemperiei, doi dintre aceștia fiind români.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

Victimele din România ale furtunii violente din Grecia sunt o femeie și fiul ei în vârstă de 8 ani.

Românca și băiatul ei au murit după ce acoperișul unui restaurant din Nea Plagia s-a prăbuşit în urma furtunii teribile. Mama copilului a murit pe loc, iar băiețelul a încetat din viață la spital în urma rănilor suferite, potrivit site-ului thestival.gr. 

Medic: "E pentru prima oară când am trecut prin aşa ceva"

Alți patru turiști și-au pierdut viața. Doi cetăţeni cehi în vârstă au fost ucişi după ce o rafală de vânt a măturat rulota în care se aflau, în peninsula Halkidiki din nordul Greciei, conform informaţiilor furnizate de poliţie. Alte două persoane, de naţionalitate rusă, un bărbat şi un băiat, şi-au pierdut viaţa după ce un copac s-a prăbuşit lângă un hotel din oraşul Potidea, aflat pe litoralul grecesc, informează Agerpres.

Conform estimărilor unui centru medical, între 60 şi 70 de persoane au primit îngrijiri pentru rănile suferite, majoritatea fracturi.

„Este pentru prima oară în cariera mea de 25 de ani când am trecut prin aşa ceva”, a declarat directorul centrului medical, Athansios Kaltsas, pentru OPEN TV. „A fost dintr-odată, atât de brusc”, a mai spus acesta.

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate