Gabi Firea, chemată în judecată pentru abuz! Acuzaţii grave pentru primarul Capitalei

Gabriel Firea este acuzată de abuz.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Gabriela Firea a fost chemată în instanţă de grupul „Diaspora pentru România”. Cei din urmă susţin că primarul Capitalei nu a răspuns cererii înainte de ei penrtu organizarea unui miting în data de 10 august 2019, deşi era obligată să facă acest lucru în termen de 30 de zile, conform legii în vigoare. 
 
„Am depus o cerere de chemare in judecată a Primarului General al Municipiului Bucureşti, la Tribunalul Municipiului Bucureşti pentru neîndeplinirea prerogativelor prevăzute de art. 4, art. 8 alin. (1) şi art. 15 lit. d din Legea nr. 60/1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice”, arată Tommy Tomescu, organizator principal şi persoană responsabilă cu conducerea adunării publice „Mitingul Diasporei”. 
 
fara descriere
 
Tot el spune că Primaria Municipiului Bucureşti refuză să asigure premisele implementării măsurilor logistice necesare pentru ca adunarea să se desfăşoare în condiţii paşnice. 
 
„(Primăria – n.r.) a refuzat cu 2 saptămâni inainte (...) aprobarea mitingului din 10 August 2018, apoi s-a răzgândit (cand a înţeles că manifestaţia se va desfăşura oricum şi există riscul să fie acuzată de dezorganizarea rezultată). Apoi a comunicat că aprobă manifestaţia cu doar 2 zile înainte de desfăşurare, dar a găsit organizatori disponibili să accepte răspunderea (posibilii organizatori anteriori refuzând să mai accepte rolul de organizatori ai unei adunări care nu a putut fi pregatită din timp corespunzător din cauza refuzului iniţial al Primăriei Capitalei)”, mai arată ONG-ul, conform stiripesurse.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate