Vedete

Gabriela Cristea a pierdut o sarcina: "Ne-a rupt sufletul in doua!"

Gabriela Cristea s-a chinuit mult sa ramana insarcinata si a reusit sa devina mama dupa o perioada lunga de eforturi, durere si griji.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Gabriela Cristea a pierdut o sarcina: "Ne-a rupt sufletul in doua!"icon photo

Gabriela Cristea a povestit intr-un interviu pentru revista Viva ca a pierdut o sarcina, iar acel moment a dat-o peste cap.

"Ne-a rupt sufletul in doua! Dar da, se mai intampla. Nu sunt nici prima si nici ultima femeie din lume care pierde o sarcina", a declarat Gabriela Cristea in interviul live pentru revista Viva.

"Eu am tot sperat la o minune. Am sunat-o pe doctorita mea si mi-a spus ca se intoarce in Bucuresti abia peste cateva zile. Eu nu voiam sa merg la alt doctor, tot speram intr-o minune. Imi amintesc ca aveam dureri groaznice. Imi gasisem o pozitie, stateam in patru labe pe covor de durere, iar Tavi se uita neputincios la mine", a povestit Gabriela Cristea.


 

 
Lidia Buble este somată de Fisc să îşi plătească datoriile! Firma cântăreţei a făcut un profit colosal! | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari!  Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!icon photo

Stiri

Doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari! Compania lor cu sediul la New York i-a uimit pe americani!

Daniel Dines şi Marius Tîrcă sunt doi români au gândit o afacere cu roboţi care valorează 3 miliarde de dolari.

Titlu secțiune