Gabriela Cristea, devastata de tragedia din Colectiv: “Ai nostri canta in cluburi periculoase” Ea se teme pentru viata lui Tavi

Gabriela Cristea trece prin momente de groaza de la tragedia de vineri seara. Vedeta Kanal D, care este casatorita cu Tavi Clonda, liderul unei trupe care are des concerte in cluburi, este devastata. Ea se teme pentru viata lui Tavi, pentru ca si acesta canta in cluburi cum este cel in care a avut loc incendiul in care au murit 29 de persoane.

Distribuie pe:

Autor: Simona Alexa

Gabriela Cristea este casatorita cu Tavi Clonda, solistul unei trupe care are des concerte in cluburiGabriela Cristea sustine ca sotiile si mamele artistilor sunt speriate si ingrozite, pentru ca ele vad un real pericol in cluburile in care concerteaza de multe ori trupele noastre.

“Pentru noi, rudele artistilor, evenimentul petrecut in Colectiv este absolut devastator. Ai nostri muncesc in conditiile astea si canta in cluburi periculoase. Nu toti artistii au bani sa inchirieze Sala Palatului pentru a concerta. Cu o seara inainte Tavi a concertat in Centrul Vechi", ne-a declarat Gabriela Cristea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate