Vedete

Gabriela Cristea, enervata la culme! I-a trimis acasa! "Imi pare rau ca se intampla astfel de situatii, nu e ok"

Gabriela Cristea s-a enervat in emisiune si a luat la rost doi concurenti.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Gabriela Cristea, enervata la culme! I-a trimis acasa! "Imi pare rau ca se intampla astfel de situatii, nu e ok"icon photo

 

Gabi Cristea s-a suparat cand a vazut ca cei doi tineri care au ajuns in camera in care ar fi trebuit sa stea de vorba si sa se cunoasca mai bine nu erau deloc interesati sa faca asta.

"Sunteti acolo pentru altceva. Ar trebui sa fiti interesati unul de altul. Asadar o sa va trimit pe amandoi acasa. Imi pare rau ca se intampla astfel de situatii, dar nu e ok", a spus Gabriela Cristea.

"Inca de cand au plecat de aici, mi-am dat seama ca nu sunt interesati unul de celalalt si, cu toate astea, au continuat sa ne ocupe timpul si spatiul. Daca simtiti ca persoana care a venit pentru voi nu vi se potriveste, spuneti nu de aici, ne pierdeti si noua timpul si il pierdeti si pe al vostru, incarcandu-va cu energii negative", a adaugat Gabriela Cristea.

Sora Gabrielei Firea a fost numită directoare la Direcţia de Protecţie a Copilului şi Tineret Voluntari! Nela Vica Vrînceanu, angajata cumnatului Florentin Pandele EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune