Vedete

Gabriela Cristea, in lacrimi: "Nu exista o tragedie mai mare ca o mama sa isi piarda pruncul"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Gabriela Cristea, in lacrimi: "Nu exista o tragedie mai mare ca o mama sa isi piarda pruncul"icon photo

Gabriela Cristea a empatizat enorm cu cazul unei femei care si-a pierdut copilul in varsta de doar 2 ani. Ulterior, femeia a mai incercat sa aiba un copil, insa a pierdut sarcina, din cauza trombofiliei.


Gabriela Cristea a fost profund emotionata si a transmis un mesaj tuturor femeilor, cu lacrimi in ochi."Jos pălăria în faţa ta! Nu pot să cred! Asta înseamnă să fii părinte, e un job fulltime, nu ai timp să te odihneşti. (...) Am vrut să semnalez asta femeilor care vor să devină mame.

E foarte bine să meargă la doctor. Analiza asta pentru trombofilie să o ceară. Este foarte scumpă. Din păcate, din câte ştiu eu, nu este decontată. (...) Nu există o tragedie mai mare ca o mamă să îşi piardă pruncul", a spus Gabriela Cristea la un post de televiziune.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune