Gabriela Cristea, momentul adevărului. Vezi cât s-a îngrăşat, dar şi cât i-a crescut piciorul de când este însărcinată. "Schimbări spectaculoase"

Gabriela Cristea spune cât s-a îngrăşat în 19 săptămâni de sarcină. Vezi prin ce schimbări trece vedeta.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Gabriela Cristea are tot ceea ce şi-ar putea dori o femeie. Este împlinită pe plan profesional, are un soţ care o iubeşte şi o respectă, o fetiţă minunată şi o surioară pentru Victoria Margot, "pe drum".

Prezentatoarea tv este insărcinată, după cum a dezvăluit, în exclusivitate, WOWbiz.ro, iar fericirea i se poate citi pe chip în orice moment al zilei.

fara descriere

Ei bine, pentru cititorii care întreabă în ce stadiu este sarcina îndrăgitei vedete, avem un răspuns. Aceasta este gravidă în 19 săptămâni.

Gabriela Cristea spune cât s-a îngrăşat în 19 săptămâni de sarcină. "Nu mi se pare puţin"

În urmă cu două zile, vedeta a acordat un interviu în care a vorbit, pe larg, despre schimbările emoţionale şi fizice prin care trece de când este însărcinată.

"M-am îngrăşat până acum şase kilograme. Nu mi se pare puţin pentru că, de regulă, din luna a şasea sau a şaptea începi să acumulezi alert. În rest, nu pot să zic că am remarcat schimbări spectaculoase...Mi s-a pătat pielea şi n-am apucat, de exemplu, să fac peeling după prima sarcină. Asta păţesc toate femeile. La sarcina cu Victoria mi-a crescut piciorul cu un număr, apoi mi-a scăzut, iar acum a crescut din nou. Port 39, de la 38-38 şi jumătate", a declarat Gabriela Cristea pentru revista VIVA!. 

fara descriere
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate