Vedete

Gabriela Cristea naşte prematur! „Singurul lucru care m-a salvat a fost că am...”

Bebeluşul Gabrielei Cristea vine mai devreme pe lume.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Gabriela Cristea naşte prematur! „Singurul lucru care m-a salvat a fost că am...” icon photo
 
Gabriela Cristea se pregăteşte să devină mamă pentru a doua oară după ce pe data de 23 septembrie 2017 ea i-a dăruit soţului ei, Tavi, o fetiţă. Vedeta a dezvăluit că va fi nevoită să nască mai devreme decât se aştepta. Aşadar, al doilea bebeluş va veni pe lume în luna martie a acestui an. 
 
„Eu nasc în martie, pe undeva pe la jumătate… Eu va trebui să nasc mai repede pentru că n-am doi ani între cezariene… cu două-trei săptămâni mai devreme”, a spus Gabriela Cristea, conform Cancan. 
 
Gabriela Cristea naşte prematur! „Singurul lucru care m-a salvat a fost că am...”
 
Prezentatoarea a vorbit şi despre problemele de sănătate pe care le-a avut recent. 
 
„Singurul lucru care pe mine m-a salvat a fost că am făcut aerosoli cu ser fiziologic… Într-o noapte, când nu puteam să respir, Tavi s-a ridicat şi mi-a zis să mă duc să beau o ţuică şi să vin înapoi… Eu am crezut că o să mă ţină şi pe mine două zile, dar nu!… A fost virală treabă şi iniţial a avut-o Victoria, dar o formă uşoară. După care Tavi a făcut o formă, dar nu la fel cum am avut-o eu. Lui i-a trecut în câteva zile”, a spus Gabriela Cristea. 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune