Gabriela Cristea nu și-a putut alăpta prima fetiță. Ce s-a întâmplat la cea de a doua

Gabriela Cristea nu și-a putut alăpta prima fetiță, pe Bella Victoria Margot. Lucrurile s-au schimbat acum, cu Iris, pe care vedeta o alăptează.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere

"La prima naștere nu mi-a ieșit cu alăptatul, pentru că am avut niște probleme de sănătate și m-am simțit foarte rău. Am reușit totuși să alăptez în jur de două luni și jumătate. De data aceasta, lucrurile au stat foarte bine și o alăptez pe Iris exclusiv la sân, lucru care mă face foarte fericită și mă împlinește foarte mult.

Cât privește depresia, Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am trecut printr-o astfel de experiență. Am avut câteva atacuri de panică la prima sarcină, aproape de final, pentru că aveam tot felul de întrebări, legate de operația de cezariană, legate de naștere efectiv", a mărturisit Gabriela Cristea într-un interviu pentru Viva!.

"I-am făcut nervii zdrențe lui Tavi"

Gabriela Cristea recunoaște că Tavi Clonda a fost foarte solicitat din punct de vedere mental, dar calmul lui a ajutat-o foarte mult pe Gabriela Cristea.

Am reușit să trec peste toate acestea cu gânduri pozitive și cu ajutorul celor din jurul meu, mai ales cu ajutorul lui Tavi, căruia i-am făcut nervii zdrențe, dar asta e o altă discuție. Important este să ai toate informațiile despre acest subiect, pentru că doar așa reușești să treci peste panicile ce se pot crea.

Iris, geloasă pe Victoria

Tavi Clonda a dezvăluit că prima fetiță este un pic geloasă pe cea de a doua.

"E mai complicat un pic, nu arată că ar fi geloasă, dar noi o simțim. La început, în primele zile, nu o băga în seamă efectiv. Vedea că e acolo, dar nu o lua în seamă, ca și cum nu ar fi existat. Mai apoi,
ușor-ușor, s-a obișnuit cu ea. Știe că e un copil la noi și nu mai pleacă, deci o fi al nostru. Crizele de gelozie nu i-au trecut și bănuiesc că or să mai fie mult timp de acum încolo. Nu se oprește din țipat, nu îi convine nimic, nu prea mănâncă și vrea să stea foarte mult cu noi, cu mine și cu Gabriela", a spus Tavi Clonda în același interviu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate