kanald.ro
Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea în rețetele de cozonaci
Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea în rețetele de cozonaci
Vedete
Gabriela Cristea a făcut lumină în cazul ingredientelor pe care le foloește pentru a prepara cozonacii, după ce a fost pusă la zid de internauți cu privire la acest aspect.
Atunci când și-a lansat pe piață cea mai nouă afacere, cea cu cozonacii făcuți chiar de ea, Gabriela Cristea a primit din partea internauților o mulțime de mesaje pozitive, de apreciere și de felicitări, iar mulți dintre ei au plasat deja comenzi pentru masa de Paște, dar nu numai. În tot acest timp, prezentatoarea TV și-a promovat afacerea cum a știut mai bine, postând la un moment dat și câteva ingrediente esențiale din rețetă, dezvăluiri în urma cărora a primit un val de critici chiar și din partea unora care au comandat deja produse de patiserie preparate de ea.
Mai exact, Gabriela Cristea le-a arătat tuturor că, pentru cozonaci, folosește găleți de concentrat de cremă, cumpărate din comerț, despre care internauții au spus că sunt pline de E-uri și de chimicale și că, de fapt, nu ar fi deloc prietenoase cu sănătate. De aici și până la o întreagă revoltă în mediul online nu a fost decât un pas.
„Sunt pline de E-uri”/ „Chimicale la găleată, o cremă de casă se face cu ingrediente de la A la Z, adică fructe proaspete, piureuri din fructe, pastă din nuci, migdale etc.”, „Și 150 de lei cozonacul ARTIZANAL, la care a recunoscut că folosește această bază pentru creme. Adică face o cremă banală în care pune o lingură de fistic pentru aromă și culoare și gata cozonacul!”, „Eu credeam că aveți rețete proprii de creme, nu industriale. Comentez pentru că am făcut o comandă de cozonac.”, au spus internauții în secțiunea de comentarii al clipului postat de Gabriela Cristea.
În urmă cu puțin timp, Gabriela Cristea a postat un nou filmuleț în mediul online, în care a explicat că, atât pentru familia sa, cât și pentru toți clienții săi, folosește aceleași produse, toate de cea mai înaltă calitate, pentru a satisface și cele mai pretențioase preferințe.
Mai mult, pentru a respecta toate standardele necesare de igienă, Gabriela Cristea a creat chiar și un laborator propriu, pe care îl va arăta la momentul potrivit tuturor celor care vor fi interesați să afle unde prepară produsele de patiserie care ajung la clienții săi.
„Astăzi am să fiu super cinstită cu voi și am să vă povestesc despre praful pe care îl folosesc în bucătărie. Șoc și groază! Praful pe care eu îl folosesc bucătărie este... praful de sare! Praful de sare, atât de necesar în bucătărie atunci când gătim produse sărate, dar și pe cele dulci, pentru că da, este important să punem sare în preparatele dulci, pentru că sarea desface aromele. La mine în bucătărie până și praful de sare este magie, pentru că eu folosesc sare roz de Himalaya. V-o recomand s-o folosiți și voi, este de cea mai bună calitate. Produsele pe care eu le folosesc acasă la mine, pentru familia mea, sunt de cea mai înaltă calitate. Ouăle sunt din sursă sigură, făina mea are un indice proteic de 15%, laptele nu are niciodată mai mult de 3,5% grăsime, iar untul are undeva la 80% grăsime. În felul acesta, aluaturile mele cresc și sunt extrem de elastice și extrem de ușor de modelat, iar la final cozonacii mei se desfac în pale, pale. La fel procedez și aceleiași produse și la Fărâma, brandul pe care l-am creat împreună cu familia mea cu dragoste și cu bucurie, pentru că știu, avem doi copii acasă și ne-am dorit ca ei să mănânce sănătos și produse de cea mai înaltă calitate. La fel am procedat și la Fărâma, și toate produsele care vor veni către voi vor fi unele care să satisfacă și pe cei mai pretențioși dintre voi. De săptămână viitoare, începem să livrăm cozonacii către voi, așa cum ați dori și așa cum ați comandat.
Așa că, de săptămâna viitoare, o să mă vedeți mai des în laborator. Acolo, împreună cu echipa mea inimoasă, vom face cele mai bune produse pentru voi. Știu că doriți să vedeți și laboratorul, așa că, atunci când a să găsesc un răgaz, vă promit că o să fac un tur pentru voi și o să vă arăt echipamentele de ultimă generație pe care le-am achiziționat, tocmai ca produsele să ajungă la voi toți care le-ați comandat și să îndeplinească toate standardele de calitate. Știm că igiena eocupă un rol important, așa că ne-am ocupat în mod excepțional de acest aspect, dar asta o să vedeți și o să vă convingeți voi când o să fac turul laboratorului pe care l-am promis și o să mă țin de cuvânt. Comenzile pentru perioada de Paște sunt încă deschise, dar sunt zile când suntem full, așa că, dacă încă nu ați apucat să vă comandați cozonacii pentru perioada de Paște, e momentul să o faceți cât de curând. Dragilor, vă doresc să aveți parte de un weekend fabulos și să ne fie bine!.”, a spus Gabriela Cristea în mediul online.