Gabriela Firea a făcut publice fotografiile cu sârma care i-a fost găsită în colon

Gabriela Firea a aflat de la medici că avea o sârmă în colon. Edilul a făcut publice fotografiile cu dovada.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Gabriela Firea a suferit mai multe operații în ultimele trei luni. Inițial a declarat că a fost operată la Spitalul Cantacuzino din Capitală, după ce i-a fost descoperită o afecțiune gastrică.

Într-un interviu difuzat de Romania TV, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea a vorbit despre suferința acestia și a dat câteva amănunte șocante despre prima operație. El a spus că în colonul soției lui a fost descoperită o bucată de sârmă.

Citeste si: Dialog halucinant între un șofer prins mort de beat la volan și un agent de la Rutieră: "Vă rog să-mi prezentați documentele/ ‘Trăiți! Carnetul și buletinul de la voi le am, deci le știți... ale lui Roxy..." Continuarea întrece orice imaginație

Citeste si: Puterea Dragostei: Ricardo a făcut o criză de gelozie când a văzut-o pe Raluca vorbind cu Jador: „Te vede ca pe un mentor, bărbatul ideal!” De la ce a pornit totul

fara descriere

Fotografii cu sârma care i-a fost găsită în colon edilului Gabriela Firea

După ce s-a spus că Gabriela Firea a mințit și că nu i-a fost găsită o sârmă în colon, fotografiile șocante au fost făcute publice.

„Poate vom rămâne toată viaţa cu această întrebare dacă a fost o întâmplare sau dacă a fost o mână criminală. Ar fi culmea să arăt operația, lucruri atât de intime, dar, probabil, vom ajunge și acolo. Cine vrea, poate să ceară, în baza liberului acces la informații, de la spital, amănunte. Nu am inventat nimic. Un jurnalist a spus că nu m-am operat. Prezint fotografiile, ca să nu mai zică nimeni nimic. Nu aș fi recurs la așa ceva, dacă nu se spunea că am inventat și că soțul meu a mințit. Nu îmi dau seama cum am putut să înghit așa ceva. La sfârșitul lui iunie, voi fi iar operată, pentru sudarea colonului. Chimiști și alți specialiști mi-au spus că această sârmă putea fi inserată în alimente, în dimensiuni mai mici, pentru a fi mai greu de simțit la înghițire, și se suda în stomac, urmând a produce daune”, a spus Firea la televizor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate