Gabriela Firea, adevărul despre plecarea ei din presă ”A fost neplăcut” Cine a dat-o afară

Gabriela Firea a dezvăluit adevărul despre plecarea sa din presă, care s-a întâmplat înainte de intrarea ei în politică.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Gabriela Firea a fost înainte de a fi politician, primarul general al Capitalei, jurnalist, realizator de emisiuni TV economice și politice. Invitată la ”Marius Tucă Show”, emisiune difuzată de Mediafax, Gabriela Firea a povestit momentul dificil în care a fost nevoită să renunțe la jurnalism.

fara descriere

”După ce am trecut printr-o tragedie personală (n.r. primul soț al Gabrielei Firea a murit in 2010 în urma unui atac cerebral), la aproape un an, Dumnezeu mi-a arătat în față o altă viață. Am început o nouă viață, într-o altă familie, m-am recăsătorit cu Florentin (n.r. Pandele). Așa s-a considerat la acel moment că fiind căsătorită cu un om politic, primar într-un oraș de lângă București, nu mai pot să realizez emisiuni politice. Așa a fost decizia! Nu mi s-a spus direct, dar cumva am simțit, am înțeles.

Citeste si: Gabriela Firea, despre candidatura la prezidențiale: „Vin deschisă la discuții”

Citeste si: Primul mesaj al primarului Gabriela Firea după externare: "Nu mor caii când vor câinii!"

Citeste si: Florentin Pandele, noi detalii despre starea de sănătate a Gabrielei Firea: „Stăm și ne rugăm...”

fara descriere

A fost o variantă să intru în zona emisiunilor sociale și de divertisment. Am simțit că nu mai există foarte multă încredere în jurnalistul Gabriela Firea, căsătorit cu un om politic, și nu am vrut să creez probleme. După ce am născut, am vrut să mă întorc în presă. Celelalte trusturi mi-au spus că am cel mai bun CV, dar am pe frunte amprenta trustului Intact. Iar acesta îmi oferea la acel moment o emisiune socială sau de divertisment. A fost neplăcut! Mă gândesc însă că așa a vrut destinul”, a povestit Gabriela Firea în emisiunea ”Marius Tucă Show”, despre motivul pentru care a renunțat la jurnalism și a ales cariera politică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate