Gabriela Firea, operată: "I-au găsit în colon o sârmă de 3 cm"

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a suferit în ultimele luni mai multe intervenții chirurgicale.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

Aparițiile primarului general al Capitalei în spațiul public au fost extrem de rare în ultima perioadă. Asta pentru că edilul este bolnav. Gabriela Firea a declarat încă de acum câteva luni că a fost operată la Spitalul Cantacuzino din Capitală, după ce i-a fost descoperită o afecțiune gastrică.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, prima declarație după ce s-a aflat că a fost cu Andy în club: „S-a pus că m-am sărutat.” Bogdan Mocanu s-a despărțit de ea

Citeste si: Prima declarație a lui Nicușor Iordan după ce fiica lui Aurelian Preda l-a acuzat că a abuzat-o sexual

Citeste si: Răzvan Ciobanu, declarații despre moarte: "Când m-oi duce..."

Într-un interviu difuzat de Romania TV, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea a vorbit despre suferința acestia și a dat câteva amănunte șocante despre prima operație.

Gabi Firea şi-a dat DEMISIA! Decizia suprinzătoare luată în această dimineaţă!

"În decembrie a avut o intervenție chirurgicală de urgență (n.r. Gabriela Firea), în ianuarie încă o intervenție chirurgicală unde i s-a găsit o sârmă de vreo 3 cm în colon. În martie a avut cea mai importantă intervenție chirugicală, care ne-a dărâmat pe toți, numai pe ea nu. Eu cred ca fac parte din categoria oamenilor puternici. Atunci mi-am dat seama că sunt foarte slab și m-am întors pentru a nu știu câta oară cu fața la Dumnezeu”, a povestit Florentin Pandele.

De asemenea, Gabriela Firea a mărturisit că urmează să fie operată din nou, cel mai probabil pe la jumătatea lunii mai.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate