Gabriela Firea, probleme de sănătate! A fost operată recent

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată recent, laparoscopic, din cauza unei afecţiuni gastro-intestinale acute.

Distribuie pe:

Autor: A. I.

”Unele încercări care apar în calea vieţii noastre sunt prea dificile pentru a putea fi depăşite de unul singur. Dumnezeu ne ajută să fim înconjuraţi de oameni care să ne ridice. Mulţumesc celor care mi-au fost alături în problema de sănătate pe care am avut-o, în toată această perioadă. Mulţumesc echipelor medicale de la spitalele Doctor Ion Cantacuzino şi Colentina. Am ştiut că sunteţi la fel de buni ca orice centru medical european şi nu am greşit având încredere în Dumneavoastră. Mulţumesc familiei mele şi prietenilor mei dragi care m-au înconjurat cu atâta dragoste care, împreună cu intervenţiile şi tratamentele, m-au pus pe picioare”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Primarul Capitalei a postat pe contul ei şi o fotografie cu medicul Iulian Brezean, managerul Spitalului Cantacuzino. ”Dumnezeu să-i aibă în pază pe toţi cei care salvează vieţi”, a precizat primarul general al Capitalei.

Potrivit unor surse oficiale, Firea a suferit o afecţiune gastro-intestinală acută, care a necesitat operaţie laparoscopică şi tratament.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: