Vedete

Gabriela Firea Vs Denise Rifai: răfuiala anului! Mişcare-surpriză a primei doamne a Capitalei în procesul cu sexy-moderatoarea!

Gabriela Firea a făcut prima mişcare în procesul pe care i l-a intantat moderatoarei Denise Rifai de la Realitatea TV.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Gabriela Firea Vs Denise Rifai: răfuiala anului! Mişcare-surpriză a primei doamne a Capitalei în procesul cu sexy-moderatoarea!icon photo


Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai, moderatoare la Realitatea TV, la sfârşitul anului trecut, iar acum a făcut şi prima mutare. Primarul General al Capitalei a solicitat recalcularea taxei de timbru, cerere respinsă de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

În mod obişnuit, o astfel de cerere se face în cadrul proceselor civile atunci când reclamantul solicită o sumă mai mare de bani, ceea ce înseamnă automat o taxă judiciară de timbru mai mare. În cazul de faţă însă, nu se cunoaşte valoarea ”despăgubirilor” reclamate de Firea. De asemenea, Denise Rifai ne-a declarat cu câteva săptămâni în urmă că nu cunoaşte nici motivul pentru care Gabriela Firea a acţionat-o în instanţă, însă a sfătuit-o pe aceasta să se mai gândească.

 
Coana Chiva nu scapă de blestemul bolilor nemiloase! Toţi din familia ei au avut cancer, acum a aflat că şi fratele ei e în pericol: “Nu ştiu încotro s-o apuc! O, Doamne, dă-mi putere!”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!icon video

Vedete

Gestul controversat făcut de Bianca de la Puterea Dragostei! E acelaşi făcut de Elena Udrea în Parlament!

Bianca de la Puterea Dragostei a reuşit să provoace mari discuţii după ce a făcut un gest controversat în timp ce vorbea cu Jador.

Titlu secțiune