Vedete

Gabriela Firea Vs Denise Rifai: răfuiala anului! Mişcare-surpriză a primei doamne a Capitalei în procesul cu sexy-moderatoarea!

Gabriela Firea a făcut prima mişcare în procesul pe care i l-a intantat moderatoarei Denise Rifai de la Realitatea TV.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Gabriela Firea Vs Denise Rifai: răfuiala anului! Mişcare-surpriză a primei doamne a Capitalei în procesul cu sexy-moderatoarea!icon photo


Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai, moderatoare la Realitatea TV, la sfârşitul anului trecut, iar acum a făcut şi prima mutare. Primarul General al Capitalei a solicitat recalcularea taxei de timbru, cerere respinsă de magistraţii Tribunalului Bucureşti.

În mod obişnuit, o astfel de cerere se face în cadrul proceselor civile atunci când reclamantul solicită o sumă mai mare de bani, ceea ce înseamnă automat o taxă judiciară de timbru mai mare. În cazul de faţă însă, nu se cunoaşte valoarea ”despăgubirilor” reclamate de Firea. De asemenea, Denise Rifai ne-a declarat cu câteva săptămâni în urmă că nu cunoaşte nici motivul pentru care Gabriela Firea a acţionat-o în instanţă, însă a sfătuit-o pe aceasta să se mai gândească.

 
Nicoleta Voicu, declaraţii exclusive despre despărţirea de Gheorghe Turda! "Am umblat în telefonul lui"- Artistul: "S-ar putea s-o iert dacă..."icon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune