Gabriela Prisăcariu, reproșuri pe bandă rulantă pentru Dani Oțil! Ce a nemulțumit-o pe blondină: „E numai vina ta”

Filmulețul a fost publicat pe rețelele de socializare și toți internauții au văzut și auzit!

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil sunt unul dintre cele mai apreciate și urmărite cupluri din lumea mondenă. Recent, cei doi și-au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii din showbiz-ul autohton și se bucură din plin de pasul pe care l-au făcut.

Anul care a trecut a fost unul plin de momente frumoase pe plan personal pentru ambii. Au spus cel mai important „da” din viața lor în fața ofițerului stării civile, iar în urmă cu patru luni de zile, fiul lor, Luca Tiago, a venit pe lume. Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil  se pot declara doi oameni împliniți atât pe plan profesional, dar și pe plan personal, căci lucrurile merg cât se poate de bine. 

Blondina s-a reîntors la munca de model, căci chiar dacă a dat naștere unui băiețel perfect sănătos cu doar puțin timp în urmă, ea se poate lăuda cu un trup incredibil, care a stârnit multe invidii și reacții răutăcioase în mediul online. Cu toate acestea, soția lui Dani Oțil continuă să se întrețină, iar în urmă cu doar o zi ea le-a dezvăluit fanilor că s-a reîntors în sala de forță, acolo unde vrea să-și definească formele parcă desprinse din reviste. 

Ce i-a spus Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil! Totul a fost filmat și postat pe Instagram 

Ei bine, în sală a dat chiar de bărbatul care a făcut-o mamă. Dani Oțil este un mare împătimit al fitness-ului și are grijă de imaginea sa. În timp ce-și filma soțul cum trăgea de fiare, Gabriela Prisăcariu nu s-a putut abține să nu-i facă și niște reproșuri.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Citeste si: Dani Oțil a venit acasă cu zgârieturi pe gât! Gabriela Prisăcariu l-a luat la rost imediat: „Tu să îmi spui unde ai fost!”

În glumă, vedeta i-a sus că a fost „vina” lui că ea a rămas însărcinată și și-a pierdut formele de odinioară, așa că este de datoria lui să o ajute să ajungă din nou la forma

care a consacrat-o.

Citeste si: Cum s-a schimbat viața Gabrielei Prisăcariu după căsătoria cu Dani Oțil! Vedeta a postat totul pe internet, iar fanii au reacționat imediat

„Tu m-ai lăsat însăcinată, tu mă repari! Vreau să fiu ca înainte. Ba e vina ta!”, i-a spus Gabriela Prisăcariu lui Dani Oțil, în timp ce se aflau în sala de forță. 

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies