Gafă colosală făcută în direct! Olga Verbiţchi, câştigătoarea unui concurs de talente, a falsat la radio: ”A fost jenant!”

Olga Verbiţchi, câştigătoarea unui show de talente, a fost protagonista unui moment jenant la radio, unde a fost invitată alături de Kio pentru a-şi prezenta noul single. Tânăra artistă nu doar că a întârziat, însă, a avut o prestaţie extrem de slabă, după cum a apreciat moderatorul.

Autor: T.S.

S-a făcut remarcată în cadrul unui show de talente, pe care a reuşit să-l şi câştige, însă, de curând, când a fost invitată la o emisiune radio, ea s-a făcut de ruşine, întrucât colegul ei a uitat versurile, iar ea a interpretat fără entuziasm.

"Sunt puţin dezamăgit. Aţi venit cu tema nefăcută", au fost cuvintele prezentatorului. Ulterior, însă, Sebastian Coţofană a publicat un video pe canalul său de YouTube, unde critică greşelile artiştilor şi le-a transmis câte ceva fiecăruia.

„Olga Verbiţchi şi Kio au întârziat la emisiune. Olga îţi dădea cumva câteva indicii că are voce dar era prea somnoroasă, leşinată, cu vocea neîncălzită ca să poată transmite ceva din punct de vedere muzical. Nu poţi să vii aşa şi să te faci de râs, e jenant pentru ei. A fost jenant şi pentru mine că le-am oferit asta ascultătorilor. Cine e mă prezentatorul? Coţofană ăla care aduce toţi leşinaţii să cânte la radio? Olga, trebuie să recunosc că are voce, dar dacă ai câştigat un concurs şi crezi că ai pe toată lumea la picioare, te înşeli amarnic. Cariera unui artist de succes constă în sacrificii, constanţă, muncă, bun simţ, seriozitate şi perfecţionare, nu doar talent", a încheiat prezentatorul.

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Oana Roman, mărturisire neaşteptată despre problema cu care se confruntă de când a devenit mamă: ”Nu mai pot să...”

Adevărul despre transformarea radicală a Ionelei Prodan! Ce a făcut cântăreaţa ca să întinerească

O persoană a încercat să se sinucidă la Piaţa Unirii! Circulaţia metrourilor este oprită

Horoscop Zilnic Luni 25 Octombrie 2021: Berbecii trebuie să elimine anumite persoane din viața lor

Informație BOMBĂ despre PFIZER și MIOCARDITĂ. Adevărul despre cel mai periculos efect

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Andreea Esca a trăit rușinea vieții. Nu i-a venit să creadă când s-a aflat adevărul. Pentru doar 6 lei...

Dănuț Lupu și strigătul său de disperare: „Am trecut pe la poarta Iadului. Am stat 16 zile la ATI. Vaccinați-vă!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies