Gata, nu mai sunt împreună! Loredana Chivu s-a despărţit de None de la Puterea Dragostei: "Da, sunt singură, dar..."

Gata, s-a rupt lanţul de iubire! Loredana Chivu şi Mădălin None, fostul concurent de la Puterea Dragostei, s-au despărţit.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Loredana Chivu şi None nu mai formează un cuplu. Cel puţin asta a dat de înţeles blondina prin postarile pe care le pune pe Instagram. Dacă acum două zile, ea şi None se pozau şi se filmau împreună la mare, de ieri, Loredana Chivu a schimbat foaia.

fara descriere

Loredana Chivu şi Mădălin None de la Puterea Dragostei s-au despărţit

Loredana Chivu pune statusuri triste şi dă de înţeles că nu mai are iubit. "Da, sunt singură, dar asta nu înseamnă că sunt şi disponibilă", a scris ea. "Pot fi fericită şi de una singură. Dar, în zile ca asta, a nevoie ca cineva să mă ţină de mână. E greu să mergi cu o inimă îndurerată", este o altă postare a Loredanei Chivu.

A durat puțin povestea de iubire dintre Loredana Chivu și None de la Puterea Dragostei. Cei doi s-au cuplat undeva pe la începutul lunii aprilie, iar acum deja s-au despărțit. 

"Suntem de ceva vreme împreună, am petrecut ultimele numai zile amândoi, ne înțelegem bine. Loredana este o femeie deosebită, pe care am apreciat-o în primul rând pentru evoluția ei, fiindcă mie îmi plac oamenii care fac ceva în viață, cei care pleacă de jos și ajung undeva, pe propriile puteri. Nu mă interesează cum o fac, ci, repet, mă interesează că ajung undeva. Așa este iubita mea", declara, recent, None într-un live exclusiv pe facebook-ul Wowbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate