Geanina Ilieş arată senzaţional în costum de baie! Uite cum au surprins-o paparazzii! VIDEO EXCLUSIV!

Geanina Ilieş arată CRIMINAL în costum de baie! A părut ca scoasă din cutie la plajă!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Geanina Ilieş este una dintre cele mai frumoase femei din România. Discretă, atentă atât la limbaj cât şi la vestimentaţie, frumoasa noastră protagonistă este greu de prins pe picior greşit.

Citeste si: Replica geniala data de Patrick, pustiul teribil al Geaninei Ilies:”Nu vreau sa cresc si sa platesc chestii cand o sa fiu mare. Vreau sa raman mic!" Video!

fara descriere

Ei bine, nici de data aceasta nu am reuşit să o surprindem in ofsaid, fosta prezentatoare de ştiri arătând impecabil la plajă.

Geanina Ilieş arată CRIMINAL în costum de baie! Din păcate însă, vedeta nu a renunţat la pareo!

Aranjată, machiată natural şi cu câteva bijuterii, vedeta părea proaspăt coborâtă de pe un podium de modă chiar la malul mării.

 

fara descriere

Din păcate pentru domnii care abia aşteptau să o vadă pe Geanina în costum de baie, fără "interferenţa" altor piese vestimentare, vedeta nu a renunţat la pareo-ul deosebit pe care-l purta. Poata weekend-ul viitor, cine ştie?

Citeste si: Unde a disparut Geanina Ilies de cand s-a retras de la tv? ”Am stat aici, de dimineata pana seara”. Fosta vedeta tv si-a deschis propria clinica estetica!

fara descriere

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate