Geanina Manea, femeia care seamănă izbitor cu Mădălina Manole, mărturisiri despre relaţia cu Petru Mircea: ”Este un om extraordinar. Sunt aspecte...”

Geanina Manea, femeia care seamănă izbitor cu Mădălina Manole, a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu Petru Mircea, soţul regretatei artiste. Mai mult de atât, ea a lămurit şi zvonurile potrivit cărora s-ar iubi, mai nou, cu fostul soţ al Mariei Constantin.

Autor: T.S.

Timp de doi ani, Petru Mircea şi Geanina Manea şi-ar fi trăit povestea departe de ochii indiscreţi ai presei!
S-au întâlnit pentru o colaborare profesională, dar s-a îndrăgostit  la prima vedere. El.... galant şi fermecat de asemănarea fizică pe care Geanina o are regretata sa soţie, ea.... o tânără dornică de protecţie şi de afecţiune.

”Puiu este un om extraordinar.

Dragă, Dana, sunt aspecte pe care vreau să le dezvălui foarte tare. Pot să spun că Puiu este un om extraodinar. Am trăit lucruri foarte frumoase.”, a mărturisit Geanina.

”Eu nu pot contesta părea oamenilor. Nu m-a deranjat această asociere pentru că a fost o comparaţie cu o femeie extraodinară.”, a mărturisit Geanina atunci când a fost întrebată de asemănarea cu Mădălina Manole.


Când vorbeşte despre Puiu, adică despre Petru Mircea, Geanina se luminează instant la faţă…chiar dacă este vorba despre titlul unei piese: ”Ia să-mi spui puiule dragă.”. Întrebată dacă e o dedicaţie, Geanina a negat: ”Puiu nu există atunci în viaţa mea. Am colaborat bine cu Puiu şi am învăţat foarte multe lucruri frumoase. Aşa este viaţa să te lovească atunci când nu te aştepţi.
”, a mai spus ea.

Şi.... chiar aşa a fost! Viaţa i-a lovit din toate părţile şi au luat hotărârea de comun acord să se despartă.
De atunci, au tot existat speculaţii privind viaţa ei amoroasă…Mai nou, se spune că ar avea o relaţie cu fostul soţ al Mariei Constantin…

”Nu, nu exclus.

Îl respect foarte mult pe domnul Toader. Am filmat împreună la o emisiune. L-am văzut atunci în emisiune,  îl respect foarte mult şi îi respect vârsta”, a mai spus Geanina.

Am încercat să luăm legătură şi cu Petru Mircea ca să aflăm partea să de poveste! Nu a fost însă de găsit până la ora difuzării acestei ştiri.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Dani Mocanu le răspunde procurorilor! Cântăreţul susţine că este nevinovat...printr-o manea!

Ce nu s-a văzut la nunta lui Adrian Mutu! Ce s-a întâmplat în faţa bisericii, când mirii se pregăteau să rostească jurămintele

Ce a făcut Andreea Marin înainte de Gala Atipic Beauty de are acum un ten atât de sănătos şi luminos

Succes și bucurii pentru 7 zodii începând de astăzi

Soția lui Zelenski e distrusă. A MURIT! Olena Zelenska a izbucnit în lacrimi: Doare foarte mult

„Păcat că la TV arăți altfel” Gabriela Cristea, criticată dur în mediul online

Putin va fi înlăturat. Este știrea momentului în toată lumea

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies