George Burcea, dezvăluiri emoționante despre trecut! Cum a decurs prima întâlnire cu frații săi mai mari și cu tatăl lui: „A leșinat, a leșinat instant”

George Burcea și-a deschis sufletul și a povestit totul despre copilărie și reuniunea cu frații și tatăl său, în ultima ediție a emisiunii online „În Oglindă”, pe care o puteți viziona integral pe canalul de Youtube theXclusive.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

George Burcea este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România și mereu gata să le dea o starea de bine celor din jurul său. Dar puțină lume știe trecutul dureros al acestuia și obstacolele prin care a trecut de-a lungul vieții. Actorul și-a pus sufletul pe tavă și a povestit cu lux de amănunte detalii despre copilăria sa, dar și despre cum și-a cunoscut frații. 

Goegre Burcea, destăinuiri despre trecut! Cum și-a cunoscut frații, după divorțul părinților săi 

Actorul are patru frați, dar i-a cunoscut pe toți abia în 2006. Părinții lui au divorțat când el abia se născuse de trei săptămâni, iar el cu sora lui cea mai mare au rămas alături de mamă, iar restul fraților au plecat cu tatăl. A crescut cu dorul de familie, căci cea care i-a dat viață a plecat în lume să-și facă un rost și să aibă ce le pune pe masă. 

Citeste si: Gestul care îi trădează pe Andreea Bălan și Tiberiu Argint! Dovezile că s-au despărțit sunt tot mai clare

Citeste si: Cornel Palade a recunoscut motivul rupturii de Romică Țociu. „Ne-am certat de la..."- bzi.ro

În 2006, pe când a împlinit vârsta de 18 ani, Goegre Burcea și-a făcut singur un cadou de majorat.

Acesta și-a luat inima în dinți și a plecat spre Capitală, acolo unde locuia tatăl și frații săi pe care nu i-a cunoscut niciodată. Cu actele de identitate în buzunar și plin de emoții, nu a avut curajul de a intra pe poarta casei, ci a strigat de afară, iar strigătele sale au fost ascultate. Fratele lui mai mare a leșinat instant când George Burcea și-a dezvăluit identitatea, la fel și tatăl său.
A fost o reuniune de familie extrem de emoționantă, unde toți au simțit un amalgam de sentimente. 

George Burcea

George Burcea

[Sursa foto: Captură video ]

„Am venit singur de la Eforie Sud, am luat autobuz, autocar, eram prima dată în București. Am găsit o casă destul de mare, am strigat la poartă, a ieșit o mătușă care nu m-a recunoscut și am spus „Bună ziua, îl caut pe Cristian, sunt un prieten foarte bun, spuneți-i să vină dacă este aici”.

Tremuram și în buzunarul drept aveam buletinul meu, ca să le arăt buletinul, să mă creadă că sunt fratele lor sau că sunt fiul tatălui meu. Și după vreo 5 minute iese frate-miu și vine spre mine somnoros, se freca la ochi și spune „Da, salut, ce vrei?”. Mă uit la el si zic „Burcea Cristian? Eu sunt George Burcea, sunt fratele tău”. A leșinat, a leșinat instant.

Citeste si: Cea mai grea zi pentru George Burcea! Fostul soț al Andreei Bălan ajunge în fața judecătorilor în dosarul drogurilor! EXCLUSIV

Apoi am intrat în curte, am mers în casă, a venit și mătușa mea. M-au dus într-o cameră unde toată lumea a sărit pe mine și au început să strige la tata și la sora mea, că era cu toții acasă. A intrat tata și când m-a văzut a zis „Băiatul meu!” și a leșinat. A intrat soră-mea după 30 de secunde și a zis „Fratele meu!” și a leșinat peste tata. Și eu eram pe pat, înconjurat de vreo șapte oameni, cu frate-miu care mă strângea de mână de mă învinețise, eu uitând-mă la ei unul peste celălalt leșinați. A fost un moment de telenovelă, de film. În prima zi am vorbit tot felul de lucruri, după câteva zile nu mai aveam ce vorbi. Și cel mai dramatic punct a fost atunci când am reunit familia, acesta a fost visul meu de mic”, a dezvăluit George Burcea în emisiunea online „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

George Burcea, declarație de dragoste pentru Viviana Sposub: „N-am întâlnit în 33 de ani un suflet atât de...”

George Burcea vrea să se însoare cu Viviana Sposub! Anunțul făcut de actor: „Va fi un moment foarte intim”

George Burcea și Viviana Sposub, căsătorie secretă? Fostul soț al Andreei Bălan s-a dat de gol: "Știi că te iubesc...Viviana Sposub-Burcea"

Horoscop decembrie 2021 pentru toate zodiile: bani, dragoste si sanatate

Certificatul verde e obligatoriu! Condiție clară pentru toți românii. Nu se poate fără el

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

O lume întreagă e în lacrimi: Un titan ne-a părăsit! A primit cele mai înalte distincții. „O lumină strălucitoare se stinge” FOTO

Ilie Năstase a recunoscut: S-a infectat cu COVID-19! Cum se simte acum fostul lider mondial

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies