George Burcea și Viviana Sposub au făcut anunțul despre copil, la tv: „Va fi tătic!”. Cum a reacționat mama brunetei

George Burcea și Viviana Sposub au vorbit în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” despre zvonurile că ar aștepta un copil.

Autor: Clara Ionescu

In articol:

George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Cei doi sunt de nedespărțit și sunt hotărâți să își întemeie o familie în viitorul apropiat. Ei au vorbit de multe ori despre căsătorie, dar și despre venirea unui copil.

Cu toate acestea, sarcina mai are de așteptat, susține Viviana Sposub.

În cadrul galei de sâmbătă seara, 1 ianuarie 2022, de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub a avut un moment de dans incendiar, la care a fost ajutată de iubitul ei, George Burcea. Cei doi i-au hipnotizat pe jurați cu mișcările lor, însă nu a fost singurul lucru care le-a atras atenția. Ilinca Vandici a prins ocazia perfectă să afle adevărul: așteaptă sau nu un copil? Speculațiile au început după ce actorul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu un bebeluș. În realitate, George Burcea va fi tătic, însă este vorba despre un rol pentru noul său film.

Citeste si: Viviana Sposub, adevărul despre sarcină! A dat anunțul la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Acum plec să îl anunț”

Viviana Sposub: George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit eu. George o să joace într-un film și va fi tătic.

M-a sunat mama și m-a întrebat că ea trebuie să afle din presă. I-am zis că e vorba despre un film, dar actorul meu enigmatic și nu prea cuminte a postat pe internet și s-a înterpretat diferit.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Ilinca Vandici: Deci nu o să avem un nepoțel?

Viviana Sposub: O să avem, dar nu acum.

George Burcea: Data viitoare o să mai vorbim, poate în finală.

george burcea

Viviana Sposub și George Burcea

[Sursa foto: Captura Video]

Viviana Sposub își dorește un copil cu George Burcea: „V ă puteți aștepta oricând la surprize!” 

Viviana Sposub și George Burcea  ar putea să dea vestea cea mare chiar și în anul 2022.

Cei doi au avut multe discuții în legătură cu momentul în care vor face un copil, iar fanilor le-au transmis că s epot aștepta oricând la „surprize”. 

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru

pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”,   a povestit Viviana Sposub, pentru   Viva.ro.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies