George Copos s-a recăsătorit în secret! Surprinzător, câti bani i-a lăsat însă fostei soţii, Ana! Apropiaţii au comentat imediat!

Mitică Dragomir spune tot adevărul despre unul dintre cei mai controversaţi afacerişti

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

George Copos a trecut prin momente dificile în ultimii ani! Implicat într-o serie de dosare grele, omul de afaceri a făcut şi puşcărie o perioadă, timp în care, apropiaţii au dezvăluit si că ar fi avut şi gânduri sinucigaşe.

Totuşi, ajutat de noua lui familie, Copos a reuşit să îşi revină şi chiar să prospere financiar! O dovadă în acest sens o reprezintă şi declaraţiile date de Dumitru Dragomir, un apropiat al fostului actionar al Rapidului!

"Copos şi-a revenit foarte greu. A fost distrus (n.r. după ce a făcut închisoare pentru implicarea în Dosarul Transferurilor). Acum însă e foarte tare, e verde, are şi-o fetiţă, a doua, în vârstă de şaşe ani. S-a recăsatorit cu Elena, are o familie … Copos este un tip tare, un exemplu pentru familie. Este un om deştept, omul dracului…”, a povestit fostul sef de la LPF despre Copos, în urmă cu ceva vreme! (intră să vezi cine este noua doamnă Copos)

George Copos a fost dat de gol de unul dintre cei mai buni prieteni! ”Le-a lăsat bani pentru trei mii de vieţi”

Mai mult, dincolo de faptul că s-a recăsătorit, ”Corleone” a mai punctat câte ceva despre afacerist. Astfel, George Copos a fost dat de gol de unul dintre cei mai buni prieteni şi în privinţa primei căsnicii cu Ana, cu care are o fiică, Alexandra! ”Şi-a liniştit situaţia familială, că a lăsat primei soţii şi fiicei celei mari o avere pentru trei mii de ani”, a spus Mitică Dragomir în gsp.ro!

Averea colosală a lui  George Copos

Cu o avere estimată la peste 200 milioane de euro, George Copos a decis să divorţeze în 2018 de cea cu care era căsătorit de mai bine de 37 de ani şi să se căsătorească cu fosta secretară.

Compania familiei Copos, ANA Pan, a avut în 2017 afaceri de 25,5 milioane de lei, în creştere cu 16% faţă de anul anterior şi estimează pentru anul următor creştere similară. Mai mult, fostul patron rapidist  a dat o lovitură teribilă şi în alte business-uri. Gigantul elen Octagon Contracting&Engineering a demarat, în calitate de cofondator, lucrările la fundaţia specială a proiectului de birouri Ana Tower, construit de omul de afaceri român, în zona Expoziţiei, aproape de hotelul Crowne Plaza, potrivit fanatik.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate