Paparazzi

George (Jorge) e tatic cu norma intreaga! Sotia sta pe telefoane, iar el si bona au grija de copil! | Video exclusiv

Cantaretul George (Jorge) a fost prins de paparazzi WOWbiz intr-o ipostaza induiosatoare.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


George (Jorge) e tatic cu norma intreaga! Sotia sta pe telefoane, iar el si bona au grija de copil! | Video exclusiv

icon photo
Cine si-ar fi imaginat ca pe langa faptul ca arata bine, cantaretul George este un tatic responsabil, care se implica 100% in cresterea copilului sau!

Ei bine, zilele trecute, paparazzi WOWbiz l-au surprins pe artist in timpul unei iesiri, in familie, alaturi de frumoasa sa sotie, Ramona, fiul lor si bona filipineza.

Cei patru se aflau la restaurant, la o masa mai retrasa. Masa lor era plina de jucarii, biberoane si tot felul de lucrusoare necesare celui mic. Bona avea grija de copil, cantaretul George isi verifica mesajele de pe telefon, iar sotia lui, Ramona purta o convorbire telefonica cu o persoana.

Discutia s-a tot prelungit, astfel incat, dupa ce si a inspectat retelele de socializare, George Papagheorghe s-a apucat sa se joace cu baietelul lui suplinindu-si sotia prinsa la telefon.

Jorge si Ramona sunt casatoriti din 2013. Artistul are o fetitia din prima casatorie, sotia sa la fel din relatia anterioara, iar in urma cu un an cei doi au devenit parintii unui baietel!  

 

 

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune