Georgiana Lupu a fost înjunghiată! Momente de coșmar pentru Faimoasa de la Survivor România! „Mi-a înfipt cuțitul...”

Georgiana Lupu a părăsit Survivor România 2021. Moment de coșmar pentru Faimoasă.

Autor: Amalia Florea

In articol:

Georgiana Lupu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Survivor România 2021. Tânăra a fost implicată într-un scandal de proporții chiar la începutul emisiunii, atunci când a sărit să îl bată pe Musty Camara, în urma unei neînțelegeri.

Ulterior, pentru a nu fi dată afară din competiție, ea a fost acceptată în echipa Faimoșilor, cu care părea să aibă o relație bună la început.

Pe parcurs, neînțelegerile au început să apară și într-un final a fost votată spre eliminare și duminică, 7 februarie, aceasta a părăsit Survivor România, ea fiind cel mai puțin votată de către telespectatori. 

Dramă fără margini în viața Georgianei Lupu de la Survivor România 2021

Georgiana are o poveste de viață impresionantă, iar unul dintre motivele pentru care a decis să participe la show-ul de supraviețuire filmat în Republica Dominicană a fost acela de a-și găsi tatăl. Faimoasa a povestit în repetate rânduri că s-a născut în închisoare și că a dus o viață extrem de grea de-a lungul anilor.( Moment rușinos la Survivor România! Faimoasei i-a căzut slipul și s-a văzut tot! Scena jenantă a avut loc chiar în timpul jocului FOTO)

Citeste si: Cine e Georgiana Lupu de la Survivor România, sezonul 2. Faimoasa are o poveste tristă de viață: „Am furat pentru mâncare...”

Citeste si: „Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie- kfetele.ro

Puțini știu, însă, prin ce dramă a trecute pe vremea când avea numai 15 ani. În urma unei discuții aprinse cu o colegă, aceasta a fost înjunghiată. Din fericire, nu a fost vorba despre nimic grav, dar lucrurile s-ar fi putut termina tragic.

georgiana lupu
Georgiana Lupu de la Survivor România, înjunghiată

“O colegă mi-a înfipt un cuțit în picior, pentru că ne certam de la un televizor. Aveam 15 ani, făceam sport și credeam că acest incident îmi va pune capăt carierei sportive”, a declarat Georgiana Lupu în cadrul unei emisiuni de televiziune, înainte de a participa la Survivor România 2021.

Citeste si: Georgiana Lupu de la Survivor România, îndrăgostită de Jador? Cine a dat-o de gol: „Când îl vede pe Jador salivează”

„Eu m-am născut în puşcărie, apoi am fost luată de Protecţia Copilului Bacău, pentru că mama nu avea condiţii să mă crească. M-am trezit direct la cămin, atâta ştiu. Am aflat că sunt născută în puşcărie după vârsta de 7-8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă ştie mai multe despre mine, pentru că fiecare copil care creşte la orfelinat are o aşa-zisă mamă, iar acea femeie trebuie să scrie câte ceva despre noi într-un caiet, în fiecare lună, se numeşte Povestea vieţii.

Când am aflat, a fost foarte dureros. Eu ştiam că mama a fost de acord ca să ajung acolo, pentru că ea nu avea posibilitatea să mă crească. Am întrebat-o cine este tatăl meu, a zis că o să-mi spună când o să mai cresc. Tot am aşteptat”,  a dezvăluit faimoasa de la Survivor România 2021. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Georgiana Lupu, concurenta din echipa Faimoșilor, primele declarații după ce a părăsit Survivor România! "M-ați înnebunit..."

Cine este Simona Hapciuc de la Survivor România. Bomba sexy face furori în mediul online FOTO

Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021. Războinica este o inspirație pentru internauți FOTO

Cine este Albert Oprea de la Survivor România 2021. Războinicul are spirit de învingător: „Am fost atras de provocări”

Se întâmplă în TOATE MAGAZINELE din România! Devine obligatoriu până pe 28 FEBRUARIE

„Am avut multe momente de cotitură." Adriana Bahmuțeanu a povestit despre cel mai tragic moment pe care l-a trăit

Aflată după gratii, Elena Udrea a primit o veste foarte proastă. Și-a pierdut un obiect la care ținea enorm

Cine este Marilena Cuciurean de la Survivor România 2021. Războinica este o inspirație pentru internauți FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies