Gest halucinant făcut de Vladimir Putin pe stadion, în mijlocul mulțimii! Mulți nu credeau că va avea curajul să facă asta

În timp ce în Ucraina mor oameni nevinovați și militari care-și apără cu orice preț pământul, în Rusia este zi de sărbătoare. Se împlinesc 8 ani de când Rusia a anexat Crimeea și au loc concerte grandioase, la care participă peste 100 de mii de oameni.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Au trecut 23 de zile de la momentul în care Vladimir Putin a ordonat invazia Ucrainei. În urma conflictului militar circa 19 mii de oameni s-au pierdut viața. Dintre aceștia aproape 600 de civili ucraineni, 90 fiind copii. Se preconizează că armata liderului de la Kremlin a pierdut aproximativ 15 mii de soldați.

În timp ce țara lui Zelenski este bombardată pe toate părțile, în Rusia este chiar în aceste momente motiv de sărbătoare.

Astăzi, 18 martie, aceștia petrec de „Ziua reunificării Crimeei cu Rusia”, peninsula pe care Rusia a anexat-o ilegal în 2014. Astfel că au loc evenimente de amploare, la care participă sute de mii de oameni. Președintele rus a ținut un discurs legat de așa-zisa „operațiune militară specială” în care este implicată armata sa în Ucraina, iar mai apoi a fost ovaționat de public. Nimeni nu credea că liderul de la Kremlin va ieși în fața unei mulțimi, existând zvonuri potrivit cărora acesta se ascunde de când a început războiul din Ucraina. Iată că a făcut-o, iar gestul lui este halucinant. Ce a putut să spună despre război:

„A trebuit să scoatem Crimeea din această poziție umilitoare în care a fost atunci când era în cadrul altui stat.

Însă nu este vorba doar despre asta, este vorba de ceea ce știm să facem mai departe, cum să facem mai departe și, în mod obligatoriu, trebuie să ne impunem toate planurile pe care ni le-am stabilit.

Dar nu este vorba doar despre aceste soluții, hotărâri, este vorba ca locuitorii din Crimeea și Sevastopol să acționeze corect, așa cum au făcut-o atunci când au reacționat împotriva neonaziștilor, pentru că ceea ce s-a întâmplat pe acele teritorii se întâmplă acum”, și-a început liderul de la Kremlin discursul. 

Citeste si: Iulia Vântur a îmbrăcat rochia de mireasă: „O să vă ținem la curent”- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Război Rusia Ucraina

Război Rusia Ucraina

[Sursa foto: shutterstock]

Vladimir Putin, noi detalii despre războiul din Ucraina

Președintele rus continuă să susțină că armata sa se află pe teritoriul ucrainean pentru a „salva” oamenii de acolo de „suferințe”.

Discursul său a fost aplaudat de sute de mii de ruși, toate acestea în timp ce armata sa atacă în mod constant și brutal blocuri de locuințe, insituții publice în care se adăpostesc civili, spitale sau școli. Pentru a-și întări ideea, liderul de la Kremlin a citat chiar din Sfânta Scriptură. 

„Oamenii care au trăit și trăiesc în Donbass nu au fost de acord cu această lovitură de stat. Împotriva acestora au fost organizate operațiuni militare de pedepsire și, în același timp, a fost instituită o blocadă împotriva lor. Au fost bombardați în mod sistematic. Toate acestea înseamnă, de fapt, genocid. 

Citeste si: Un ucrainean de 37 de ani a făcut un plan care să-l ajute să scape de război. Ce s-a întâmplat, însă, la graniță? Nu au mai văzut așa ceva de când a început războiul

Și pentru a salva oamenii de acest genocid și de aceste suferințe, acesta este de fapt și scopul acestei operațiuni militare pe care am început-o în Donbass și în Ucraina.

Tocmai în aceste scop... Și, mă scuzați, îmi vine în minte o scriere sfântă: „ Nu exită iubire mai mare decât atunci când îți dai sufletul pentru prietenii tăi”.  Și vedem cum acționează băieții noștri în mod direct, care sunt implicați în această operațiune. Aceste cuvinte sunt dintr-o scriere sfântă creștină și cei care împărtășesc religia noastră știu asta.

Citeste si: Arnold Schwarzenegger, video cutremurător: „Iubesc poporul rus. De aceea trebuie să vă spun adevărul!” Ce face, de fapt, armata lui Putin în Ucraina

Totul constă în aceea că iubirea reprezintă o valoare universală pentru toate confesiunile din Rusia și pentru poporul nostru, în primul rând. Și cea mai bună confirmare a acestui lucru este felul în care luptă băieții noștri implicați în această operațiune militară. Umăr la umăr ajută, se susțin unul pe celălalt și, dacă trebuie, atunci își acoperă cu propriul corp fratele de lângă el, în fața gloanțelor.  O astfel de unitate nu a mai fost de mult la noi.

Începerea operațiunii a coincis absolut întâmplător cu ziua de naștere a unei componente importante a statului nostru”, a continuat Vladimir Putin.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

„Oamenii ies vii”! Ucrainenii care se aflau în Teatrul Dramatic din Mariupol încep să fie scoși de sub dărâmături

Războiul din Ucraina ar provoca poluarea aerului din mai multe țări. Pe listă se află și România. Ce spun specialiștii

Ucraina, avertisment de pericol pentru români: "Nu așteptați până când rușii ajung în Chișinău"

Atenție! Ce se întâmplă cu zodiile de foc! Gemenii vor avea parte de schimbări la locul de muncă

ZELENSKI S-A SINUCIS! Vestea cumplită despre președintele Ucrainei. Ce s-a întâmplat, de fapt

Luca, fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce s-a născut frățiorul său. Ce i-a transmis lui Liam

Putin e terminat! Urmează o înfrângere dezastruoasă în Ucraina. Ce îl așteaptă în următoarele luni pe liderul de la Kremlin

Doliu în fotbalul românesc! Fost câștigător al Cupei României! A evoluat în aceeași etapă pentru două echipe din Liga 1!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies