Stiri

Gestul extraordinar al iubitului Alinei Ciucu! Tanarul care urma sa se insoare cu victima de la metrou i-a impresionat teribil pe oamenii din satul natal al fetei EXCLUSIV

Alina Ciucu a murit pe 12 decembrie 2017, fiind impinsa sub o garnitura de metrou de Magdalena Serban.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Gestul extraordinar al iubitului Alinei Ciucu! Tanarul care urma sa se insoare cu victima de la metrou i-a impresionat teribil pe oamenii din satul natal al fetei EXCLUSIV icon photo

Moartea Alinei Ciucu, tanara de 25 de ani aruncata sub o garnitura de metrou de Magdalena Serban, a tulburat toata opinia publica din Romania, dar mai ales comunitatea din satul Listeava (judetul Dolj), de unde era originara fata.

La inmormantarea Alinei a participat tot satul, pe langa familia adoptiva a acesteia, care o luase si o crescuse din copilarie, in conditiile in care parintii naturali ai fetei nu aveau deloc posibilitati materiale.

Iubitul Alinei Ciucu este analist financiar 

Angajata la o mare firma din Capitala, Alina era indragostita si urma sa se casatoreasca cu iubitul ei, analist financiar la o societate bancara. Desi au trecut mai bine de doua luni de la tragedie, tanarul este in continuare afectat de disparitia Alinei. 

Vezi pe stirilekanald.ro ce gest extraordinar a facut fostul iubit al Alinei! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune