Gestul fabulos făcut de Florin Salam pentru un copil care a venit să-i dea 200 de euro pentru dedicații! ”Pe ăștia ți-i iau” VIDEO

Florin Salam este autorul unui gest superb față de un copil care a vrut să-i ofere bani pentru a face o dedicație.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Florin Salam este un tip cu inimă mare, iar asta o dovedește când te aștepți mai puțin. În cazul de față, el a făcut dovada mărinimiei sale în timpul unuia din primele spectacole la care a cântat în anul 2022.

Florin Salam nu a vrut să ia bani pe dedicații de la un copil

În imaginile care fac senzație pe rețelele de socializare se vede cum un puști de 10-11 ani vine pe scenă și îi întinde lui Florin Salam mai multe bancnote pentru ca acesta să-i facă o dedicație, așa cum se întâmplă la nunțile unde acesta cântă. În acel moment, manelistul face un gest care îi uimește pe toți cei prezenți la eveniment. El ia banii pe care, probabil, băiatul îi avea de la părinții lui și îi înapoiază acestuia sub formă de cadou, spunându-i acestuia să-și cumpere ceva frumos de ei.

”Pe ăștia ți-i iau... fii atent... 200... Dar vreau să-ți iei un cadou de la mine. Te rog din suflet. Vreau să fii primul copil pe anul ăsta căruia îi dau și eu un cadou.

Te rog să nu mă refuzi, da?”, îi spune Florin Salam băiatului.

Citeste si: Florin Salam și-a făcut de cap cu o fostă vedetă Playboy, sub privirile Roxanei Dobre! Bruneta i l-a luat pe manelist după ce amica îi suflase titlul de Miss!

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Dincolo de mărinimia de care dă dovadă, Florin Salam a mai făcut un gest de-a dreptul incredibil. După ce i-a înmânat băiatului mai mult cu forța banii, acesta i-a strâns mâinile și i le-a sărutat. Apoi l-a sărutat pe frunte, după care a bătut palma cu acesta. Puștiul a părut surprins total de ce i s-a întâmplat și a căutat să-i înapoieze banii lui Salam, însă fără succes.

Citeste si: Florin Salam și-a făcut de cap cu o fostă vedetă Playboy, sub privirile Roxanei Dobre! Bruneta i l-a luat pe manelist după ce amica îi suflase titlul de Miss!

Manelistul a ajutat o fetiță bolnavă de leucemie

Florin Salam nu este însă la prima faptă de acest gen, cu toate că de cele mai multe ori, gesturile frumoase pe care le face nu ajung să fie mediatizate. În urmă cu ceva vreme, o femeie i-a scris un mesaj public pe contul lui de socializare în care i-a mulțumit pentru că i-a salvat fiica bolnavă de la moarte.

”Sunt mămica unei fetițe care acum 10 ani a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică și vreau pe această cale să-i mulțumesc din inimă lui Florin Salam pentru ajutorul dat. Ce pot să zic, un om bun, să-i dea Dumnezeu sănătate lui, la copilași și la toată familia”, a scris femeia pe contul oficial de socializare al lui Florin Salam.

  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies