Gestul făcut de Oana Radu în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities” când s-a întors cu spatele la camerele de filmat

Oana Radu a făcut un gest ciudat în momentul în care era cu spatele la camerele de filmat și se îndrepta spre scaunul ei din platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul îi era adresat Biancăi Rus.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

fara descriere

A fost scandal în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” de miercuri seara, între Oana Radu și Bianca Rus.

Totul a pornit de la Bianca Rus, care a spus că susținătorii o confundă cu Oana Radu și că toți cred că a slăbit cu ajutorul unei operații la stomac, nu prin dieta minune pe care aceasta o vinde pe internet.

fara descriere

Oana Radu o amenință pe Bianca Rus că o dă în judecată, după ce a acuzat-o că a slăbit prin operație la stomac!

Acuzată că și-ar minți fanii, artista a reacționat dur și chiar a amenințat-o pe colega ei de emisiune că o va da în judecată pentru că face afirmații defăimătoare, în condițiile în care, fiind persoană publică, imaginea contează foarte mult pentru ea.

Citeste si: Schimb dur de replici între Bianca Rus și Theo Rose, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te fandosești cu o țoală și iti lipsesc primii ani de școala”

„Auzi, Oana, primesc tot felul de mesaje din partea fanilor tăi. Mă confundă cu tine și îmi cer mie rețeta de slăbit. Și am auzit că ți-ai pus balon în stomac. Eu am observat că tu ai slăbit. Și mi-au spus că rețeta ta nu funcționează, să le dau altă rețetă și dacă e adevărată chestia cu balonul în stomac”, a spus Bianca Rus la Bravo ai stil Celebrities.

„Păi hai să îți spun ceva! Vând diete de vreo sută de milioane pe zi și dacă ar fi proastă nu aș face profitul ăstă, pe firmă, să știi”, i-a răspuns Oana Radu.

„Serios?! Bun, dar explică-mi tu cum e cu balonul”, a continuat Bianca Rus.

Citeste si: Fara chiloti! Asa a venit Cristina Siscanu la Bravo, ai stil Celebrities! "Sper sa ma apreciati!"

fara descriere

„Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon. Eu am făcut un control gastric public, dacă vrei să știi, tocmai pentru oamenii ca tine, care nu au ce să facă și spun că eu mi-am pus balon. Să știi că eu m-am chinuit foarte mult cu felul în care arăt. Hai să zicem că mi-am pus balon, dar sunt foarte mulți oameni care slăbesc zilnic și cu dieta mea. Chiar și-au pus toți balon?”, a răspuns Oana Radu, vizibil deranjată de afirmațiile făcute de adversara ei de la Bravo ai stil Celebrities.

Mai mult, deranjată de acuzațiile pe care Bianca Rus i le-a adus, Oana Radu a amenințat că o dă în judecată pe aceasta.

fara descriere

fara descriere

Citeste si: Ștefan Farrel recunoaște că nu a făcut sex cu Bianca Rus! ”Eu nu mai scap de Bianca”

Oana Radu, gestul făcut în fața Biancăi Rus, care a uimit-o pe aceasta

Ajunsă în fața juraților, după discuția dură cu Bianca Rus, Oana Radu a fost apreciată de jurați care i-au dat trei steluțe pentru ținuta sa. Când s-a întors la locul ei, însă, în momentul în care era cu spatele la camerele de filmat, Oana Radu i-a făcut un semn Biancăi Rus.

 

fara descriere

Mai exact, când a ajuns în dreptul Biei, Oana Radu și-a lovit pumnii unul de altul, probabil și spunând încet ”sâc-sâc-sâc”, exprimându-și astfel satisfacția că ținuta ei a fost apreciată de jurați, spre deosebire de cea purtată de Bianca Rus. Aceasta s-a arătat uimită de gestul Oanei, care însă a fost văzut și de celelelalte concurente, care au izbucnit în râs.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate