Gestul făcut de Oana Radu în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities” când s-a întors cu spatele la camerele de filmat

Oana Radu a făcut un gest ciudat în momentul în care era cu spatele la camerele de filmat și se îndrepta spre scaunul ei din platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul îi era adresat Biancăi Rus.

Autor: C.L.

In articol:

A fost scandal în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities” de miercuri seara, între Oana Radu și Bianca Rus.

Totul a pornit de la Bianca Rus, care a spus că susținătorii o confundă cu Oana Radu și că toți cred că a slăbit cu ajutorul unei operații la stomac, nu prin dieta minune pe care aceasta o vinde pe internet.

Oana Radu o amenință pe Bianca Rus că o dă în judecată, după ce a acuzat-o că a slăbit prin operație la stomac!

Acuzată că și-ar minți fanii, artista a reacționat dur și chiar a amenințat-o pe colega ei de emisiune că o va da în judecată pentru că face afirmații defăimătoare, în condițiile în care, fiind persoană publică, imaginea contează foarte mult pentru ea.

Citeste si: Schimb dur de replici între Bianca Rus și Theo Rose, la Bravo, ai stil! Celebrities: „Te fandosești cu o țoală și iti lipsesc primii ani de școala”

„Auzi, Oana, primesc tot felul de mesaje din partea fanilor tăi. Mă confundă cu tine și îmi cer mie rețeta de slăbit. Și am auzit că ți-ai pus balon în stomac. Eu am observat că tu ai slăbit. Și mi-au spus că rețeta ta nu funcționează, să le dau altă rețetă și dacă e adevărată chestia cu balonul în stomac”,  a spus Bianca Rus la Bravo ai stil Celebrities.

Citeste si: “Am fost foarte afectată.” Catinca Roman, prima reacție după ce sora ei, Oana, a dezvăluit că nu vrea să-și viziteze mama- kfetele.ro

„Păi hai să îți spun ceva! Vând diete de vreo sută de milioane pe zi și dacă ar fi proastă nu aș face profitul ăstă, pe firmă, să știi”,  i-a răspuns Oana Radu.

„Serios?! Bun, dar explică-mi tu cum e cu balonul”, a continuat Bianca Rus.

Citeste si: Fara chiloti! Asa a venit Cristina Siscanu la Bravo, ai stil Celebrities! "Sper sa ma apreciati!"

„Nu este problema ta dacă am eu sau nu balon. Eu am făcut un control gastric public, dacă vrei să știi, tocmai pentru oamenii ca tine, care nu au ce să facă și spun că eu mi-am pus balon. Să știi că eu m-am chinuit foarte mult cu felul în care arăt. Hai să zicem că mi-am pus balon, dar sunt foarte mulți oameni care slăbesc zilnic și cu dieta mea. Chiar și-au pus toți balon?”,  a răspuns Oana Radu, vizibil deranjată de afirmațiile făcute de adversara ei de la Bravo ai stil Celebrities.

Mai mult, deranjată de acuzațiile pe care Bianca Rus i le-a adus, Oana Radu a amenințat că o dă în judecată pe aceasta.

Citeste si: Ștefan Farrel recunoaște că nu a făcut sex cu Bianca Rus! ”Eu nu mai scap de Bianca”

Oana Radu, gestul făcut în fața Biancăi Rus, care a uimit-o pe aceasta

Ajunsă în fața juraților, după discuția dură cu Bianca Rus, Oana Radu a fost apreciată de jurați care i-au dat trei steluțe pentru ținuta sa. Când s-a întors la locul ei, însă, în momentul în care era cu spatele la camerele de filmat, Oana Radu i-a făcut un semn Biancăi Rus.

 

Mai exact, când a ajuns în dreptul Biei, Oana Radu și-a lovit pumnii unul de altul, probabil și spunând încet ”sâc-sâc-sâc”, exprimându-și astfel satisfacția că ținuta ei a fost apreciată de jurați, spre deosebire de cea purtată de Bianca Rus. Aceasta s-a arătat uimită de gestul Oanei, care însă a fost văzut și de celelelalte concurente, care au izbucnit în râs.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Andreea Tonciu, tot mai dezbrăcată! Ce au zis fanii când au văzut cum s-a filmat

Schimb dur de replici între Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu, la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Decât să fiu o parvenită mincinoasă...”

Andreea Tonciu, acuzată că vine cu ținute copiate la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Vezi cum arată originalele

Andreea Tonciu aruncă bomba despre relația dintre Bianca Rus și Ștefan Farrel! Incredibil, ce a spus despre cei doi

Apare O NOUĂ MONEDĂ în România! BNR o lansează pe 6 FEBRUARIE. Ce valoare va avea

„Când îmi dădea o palmă, vedeam stele verzi și îmi țiuia timpanul.” Oana Roman, despre întâmplările chinuitoare din copilărie

Lovitură dură pentru regele Charles III. Se DESTRAMĂ COMMONWEALTH?!?

Andreea Tonciu, acuzată că vine cu ținute copiate la ”Bravo, ai stil! Celebrities” Vezi cum arată originalele

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies