Gestul impresionat făcut de Bogdan Vlădău înainte de a părăsi competiția Survivor România!

Bogdan Vlădău a declarat că ar fi renunțat la un mesaj de la un apropiat la proba de comunicare în favoarea unei războinice în cazul în care echipa lui ar fi câștigat pe traseu

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu


In articol:

Bogdan Vlădău este ultimul concurent eliminat de la Survivor România. Nominalizat alături de Elena Ionescu și Asiana Peng, cântărețul a fost cel trimis acasă de public, în ciuda faptului că prestația lui în Republica Dominicană a fost una destul de bună, dacă ne raportăm și la faptul că are și 38 de ani împliniți și nu este nicidecum un sportiv de performanță, ci mai degrabă un artist!

Bogdan Vlădău, mesaj pentru faimoșii de la Survivor România! Fraților, mi-e dor de voi”

”Sincer, nu mă așteptam la asta. Mi-aș fi dori să mai rămân. Mă bucur că m-am apropiat de unii dintre ei”, a declarat Bogdan Vlădău la Consiliu marți seara. Mai mult, la întoarcerea în țară, pe aeroport, el avea să aibă un mesaj pentru cei cu care a împărțit…orezul timp de o lună, de dara aceasta, unul mobilizator. Fraților, mi-e dor de voi. Sper că sunteți bine. Sper că sunteți mai uniți ca niciodată pentru că veți avea nevoie de treaba asta și din punctul meu de vedere, pe unii dintre voi, deși mi-aș dori să vă văd foarte repede, vă doresc să ne vedem cât mai târziu”, a spus faimosul imediat cum a coborât din avion.  

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Elena Ionescu, Faimoasa de la „Survivor România”, a fost la un pas să își piardă mama! „A suferit o operație pe creier, avea șanse minime de supraviețuire!”

Citeste si: Cristina Șișcanu a povestit ce se întâmpla la Survivor, când nu erau filmați: „Ne făceam nevoile în...”

Citeste si: Diana Belbiță, mesaj pentru Elena Ionescu de la Survivor Romania ”Refuz să cred că au făcut asta din nou”

Bogdan Vlădău a impresionat în ultima cursă la Survivor România! ”Aș fi cedat mesajul pe care îl primeam de la un apropiat pentru o războinică” 

Acum, pe Bogdan Vlădău îl așteaptă acasă soția lui, Gina, însărcinată în cinci luni, cu fetiță. Întrebat de reporterul KanalD cum crede că îl va ajuta competiția din Republica Dominicană în viitoarea experiență de tătic, faimosul a spus cam așa. ”Sunt sigur că Bogdan va fi un tată mai bun decât ar fi fost dacă nu s-ar fi dus la Survivor România”, a comentat vedeta, care a punctat decisiv la capitolul imagine la final de competiție.

Concret, Bogdan Vlădău a impresionat în ultima cursă la Survivor România, atunci când, la proba de comunicare, a spus niște lucruri emoționante. ”Dacă echipa mea ar fi câștigat azi, eu aș fi cedat mesajul pe care îl primeam de la un apropiat pentru o războinică din competiție, care este mamă, și are nevoie să audă vești de la copilul ei”, a spus faimosul și, imediat, a fost aplaudat de toată lumea.

Galerie foto 
Citește și:

Video | Părinții lui Andi privesc cu lacrimi în ochi competiția Survivor România. Detalii neștiute despre Războinic: „Este timid”

Ruby, vacanță de 5 stele în Dominicană, după eliminarea de la Survivor! De la lingura de orez, la all inclusive!

Fără precedent! CTP, jignit și înjurat de un alt jurnalist: „Ai ratat să fii Vacă. Ești doar bou!”. De la ce a pornit scandalul

Mihai Onicaș de la Survivor România, în lacrimi! ”Este bolnavă, foarte bolnavă”!

Ce a spus Andrei Duban când a aflat că soția lui Grațiela doarme în brațele lui Bogdan Vlădău la Survivor România

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies