pepe, radu pălăniță, artist, invitație, concert live

Pepe și Radu Pălăniță

Vedete

Gestul pe care l-a făcut Pepe pentru Radu Pălăniță! Cei doi nici măcar nu se știau: ,,Pur și simplu am primit invitația”

Iată cum l-a ajutat Pepe pe Radu Pălăniță, deși nu l-a întâlnit niciodată.

Pepe este unul dintre cei mai de succes artiști de la noi din țară. Chiar dacă este foarte cunoscut și merge la o mulțime de evenimente, cântărețului nu i s-a urcat nicio secundă faima la cap și nu a uitat de unde a plecat. Acesta a făcut un gest memorabil pentru Radu Pălăniță, fost câștigător al unei emisiuni.

Citește și: „Este o știre falsă!” Pepe, reacție neașteptată după ce a anunțat că Yasmine Ody este însărcinată

Gestul făcut de Pepe pentru Radu Pălăniță

pepe, radu pălăniță, artist, invitație, concert live

Artistul Pepe

[Sursa foto: Facebook]

Anul 2020 este anul în care Radu Pălăniță s-a lansat în industria muzicală după ce a devenit câștigătorul unei emisiuni din țara noastră. Din păcate, lucrurile nu au fost atât de roz pe cât spera bărbatul, prin urmare, evenimentele la care a fost invitat să cânte pot fi numărate pe degete. Pepe este cel care i-a sărit în ajutor acestuia și, chiar dacă nu se cunosc, artistul l-a invitat pe Radu să cânte la un concert  live alături de alți cântăreți celebri.

,,Miercuri voi fi cânta la concertul online al lui Pepe. E prima oară, nu ne-am întâlnit niciodată până acum, pur și simplu am primit invitația de a merge la el, pe lângă alți artiști pe care i-a chemat până acum”, a declarat Radu Pălăniță, conform Playtech.

Citește și: Pepe, pregătit să treacă peste despărțirea de Raluca Pastramă! Ce mesaj i-a transmis: „M-am resemnat”

Radu Pălăniță, despre cariera sa după câștigarea show-ului

Bărbatul susține că în România nu sunt susținuți destul artiștii naționali și că acum sunt văzuți mai mult cei din afară. Acesta mai este de părere că modul în care a decurs cariera sa de la câștigarea marelui trofeu și până în prezent a ținut strict de el.

„La noi e invers, îi sprijinim pe cei de afară, nu pe-ai noștri. Mai există o vorbă.

Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă și-n traistă. A fost o rampă de lansare, prin intermediul acelei emisiuni, lumea m-a cunoscut. Restul mai ține și de mine să-mi fac drum în această nouă viață”, a adăugat acesta.