WOW

Gestul socant la care a recurs o femeie pentru a scapa de acnee!

O americanca, Lynn Lew, a recurs la un gest absolut socant pentru a scapa de acnee: acela de a bea urina propriului caine. Ea a publicat pe contul sau de Facebook un clip video in care explica pe indelete metoda.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Gestul socant la care a recurs o femeie pentru a scapa de acnee!icon photo

"Multi dintre voi m-au intrebat cum arat intotdeauna atat de bine, cum machiajul meu pare intotdeauna perfect sau cum am intotdeauna aceasta stralucire naturală. Acesta este secretul (n.r.- faptul ca bea urina). Pana cand am baut pentru prima data urina cainelui meu am fost deprimată, am fost trista si am avut acnee", a spus Lynn Lew.

"Companiile farmaceutice pastreaza acest secret departe de ochii publicului. Ei platesc lobbyisti pentru a va face sa cumparati medicamente scumpe, dureroase si chimioterapie. Acesta este secretul pentru vindecarea cancerului, atenuarea durerii si prevenirea umflaturilor. Daca nu aveti propriul caine, doar furati unul de la un vecin", a mai sustinut femeia pe contul ei de Facebook.

Expertii o contrazic, insa, pe Lynn Lew. Acestia sustin ca niciun studiu nu a aratat ca urina cainilor ar avea efecte benefice pentru sanatate.

 

Adevărul despre câştigurile enorme ale lui Constantin Enceanu! Afacerile celebrului cântăreţ de muzică populară sunt mai prospere ca niciodată!icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Anca Surdu şi  Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlonicon photo

Vedete

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia, din nou împreună! Imagini spectaculoase cu cei doi foşti colegi de la Exatlon

Anca Surdu şi Vladimir Drăghia au făcut echipă la Exatlon în primul sezon. Acum, sunt amândoi implicaţi în acelaşi proiect.

Titlu secțiune